Antena Căutare

Iarna a pus stăpânire pe România. Drumuri închise și trenuri anulate. Ce spun autoritățile

Circulația rutieră a fost întreruptă, marți, pe mai multe drumuri naționale din cauza ninsorii și a viscolului, iar pe DN 13B nu se mai circulă deloc după ce mai mulți copaci s-au rupt și au căzut pe carosabil.  

Circulația rutieră a fost întreruptă, marți, pe mai multe drumuri naționale din cauza ninsorii și a viscolului, iar pe DN 13B nu se mai circulă deloc după ce mai mulți copaci s-au rupt și au căzut pe carosabil.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că pe DN 13B (Praid – Borzont) – kilometrul 0+000-33+000 nu se mai circulă de luni seară, de la ora 20:30. Se recomandă urmatoarea rută ocolitoare: DN 13A Praid – Odorheiul Secuiesc – Miercurea ciuc, DN 12 Miercurea Ciuc – Gheorgheni. Autoritățile intervin cu patru autoutilaje şi estimează deschiderea circulaţiei astăzi, în jurul orei 9, în funcţie de condiţiile meteo.

De asemenea, circulaţia este întreruptă pe următoarele drumuri naţionale: DN 12B (Slanic Moldova) – kilometrul 16+450-17+500, DN 12B (Targu Ocna) – kilometrul 0+452-0+487 și DN 2L (Soveja) – kilometrul 59+900-59+900.

Din cauza condiţiilor meteorologice, este afectată şi circulaţia feroviară. S-au întregistrat deja întârzieri mari și mai multe trenuri au fost anulate.

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat, luni, atenţionarea Cod galben de viscol emisă duminică, şi a extins la 27 de la 12, numărul judeţelor afectate. Totodată, informarea de ninsori şi viscol valabilă pentru restul ţării a fost prelungită până miercuri seara la ora 20:00.

ANM, atenționare meteorologică de viscol valabilă până miercuri! Cât de rău se strică vremea... Avertizare ANM: Cod GALBEN de vânt puternic și ninsori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x