Căutare Live

Cod galben de ploi torențiale, vânt puternic și grindină, în următoarele ore. Care sunt zonele afectate 

Vremea continuă să fie capricioasă în următoarele ore, meteorologii anunțând o avertizare de tip cod galben de ploi torențiale, descărcări electrice și chiar grindină, ce este valabilă pentru mai multe județe din țară. 

Cod galben de ploi torențiale, vânt puternic și grindină, în următoarele ore. Care sunt zonele afectate

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul orar 12:40 - 14:00, în județul Constanta: Constanța, Năvodari, Ovidiu, Mihail Kogălniceanu, Lumina, Cogealac, Nicolae Bălcescu, Corbu, Castelu, Poarta Albă, Mihai Viteazu, Cuza Voda, Istria, Săcele, Pantelimon, Târgușor, Fântânele, Tortoman, Grădina, dar și în județul Tulcea - Jurilovca, Baia, Ceamurlia de Jos, Beidaud - se vor semnala grindină de mici dimensiuni şi descărcări electrice, averse ce vor cumula 20...25 l/mp, dar și intensificări ale vântului.

De asemenea, în județul Alba, atât în zona de munte de peste 1.800 de metri, dar și în localitățile Alba Iulia, Aiud, Blaj, Ocna Mureș, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Unirea, Bistra, Vințu de Jos, Baia de Arieș, Galda de Jos, Șona, Roșia Montană, Lupșa, Mihalț, Lopadea Nouă, Meteș, Stremț, Sâncel, Sântimbru, Ciugud, Șibot, Mirăslău, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Bucerdea Grânoasă, Avram Iancu, Scărișoara, Almașu Mare, Gârda de Sus, Bucium, Crăciunelu de Jos, Arieșeni, Cricău, Livezile, Sălciua, Vadu Moților, Poșaga, Ciuruleasa, Hopârta, Mogoș, Poiana Vadului, Rădești, Rimetea, Blandiana, Întregalde, Ocoliș, Râmeț, Ponor, Ceru-Băcăinți se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse care vor cumula izolat 20-25 l/mp, grindină de mici dimensiuni și intensificări ale vântului până la ora 13:30.

Când vine vara, oficial, în România! Data de la care scăpăm de frig, anunțată de meteorologi! Unde va ploua puternic, în... FOTO | Ninsoare ca în basme la început de vară în județul Alba, 26 mai 2020. Așa arată, astăzi, străzile...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri