Antena Căutare

Cod galben de vânt puternic, rafale de 70 km/h. La noapte vin -20 de grade Celsius!

Cod galben de vânt puternic, rafale de 70 km/h. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore

Cod galben de vânt puternic, rafale de 70 km/h. La noapte vin -20 de grade Celsius!
vremea vant

ANM a emis cod galben de vânt puternic, rafale de 70 km/h pe litoral, dar și în restul țării. Vremea va fi deosebit de rece în următoarele ore.

ANM Cod galben de vânt puternic - In zona: Județul Constanta: zona de litoral;
Județul Tulcea: zona de litoral;

Se vor semnala: - intensificări ale vântului cu viteze la rafală, de 55 - 70 km/h

ANM Informare meteorologică de vreme rea

Vineri (30 noiembrie) vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45…55 km/h, în sudul Moldovei și al Banatului, în jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea, iar pe litoral vor fi rafale de 60...70 km/h.

În intervalul menționat, vremea se va menține deosebit de rece în toată țara. Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar în cursul nopților și al dimineților va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în nordul,nord-estul și centrul țării, local în sud și est și izolat în rest.

Gerul se va internsifica la noapte în unele regiuni, unde vor fi atinse și -20 de grade Celsius.

Vineri noapte, de exemplu, în depresiuni şi în Bucovina termometrele vor indica minus 20 de grade Celsius, iar în Capitală, minus 10 grade Celsius.

Gerul a început deja să facă victime, mai multe persoane necesitând spitalizare.

Vremea 30 noiembrie. Prognoza meteo

p>Vremea din 30 noiembrie aduce soarele pe cer, însă asta nu înseamnă ca fi cald. Dimpotrrivă, prognoza meteo anunță temperaturi minime de -13 grade Celsius la București și la munte.

Vineri, vremea se va menține deosebit de rece în toată țara. Temperaturile vor continua să fie permanent negative în majoritatea regiunilor, iar în cursul nopților și al dimineților va fi ger (temperaturi sub -10 grade) în nordul,nord-estul și centrul țării, local în sud și est și izolat în rest.

Vineri (30 noiembrie) vântul va prezenta intensificări cu viteze de 45…55 km/h, în sudul Moldovei și al Banatului, în jumătatea de est a Munteniei și în Dobrogea, iar pe litoral vor fi rafale de 60...70 km/h. Meteorologii au emis alertă de vreme rea, valabilă până duminică, 2 decembrie. Local, sunt așteptate ninsori, dar și fenomene de chiciură sau burniță.

Vremea în București 30 noiembrie

Vremea din București va fi însorită, dar temperaturile din timpul zilei vor fi negative. Se înregistrează maxime de -3°C și minime de -13 grade Celsius. Vântul va sufla cu 11 km/h dinspre NE, noaptea va fi senină, dar extrem de geroasă. Vântul va sufla cu 6 km/h dinspre NV, pe timpul nopții, și nu sunt așteptate ninsori sau burniță.

Prognoza meteo 30 noiembrie la munte

Și la munte soarele va apărea pe cer, dar atmosfera va fi înghețată. Temperaturile maxime și minime se vor încadra între -3°C și -13°C. Vântul va sufla cu putere la munte, în rafale de 24 km/h, iar noaptea vântul se va mai domoli - 2 km/h dinspre NV. În stațiunile montane precum Azuga sau Bușteni va apărea ceața pe timpul nopții, iar minimele pot coborî până la -14 grade Celsius.

Vremea 30 noiembrie. Prognoza meteo anunță cer însorit și -13 grade Celsius... Vremea 1 decembrie. Prognoza meteo anunță ger extrem! Temperaturi de -22 de grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x