Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

Fenomene periculoase în România! Vortexul polar aduce ger și ninsori abundente! Următoarele zile sunt critice!

Fenomene Fenomene periculoase în România! Vortexul polar aduce ger și ninsori abundente! Următoarele zile sunt critice!în România!

vremea vortex polar

Fenomene periculoase în România! Vortexul polar aduce ger și ninsori abundente! Următoarele zile sunt critice!

Fenomene periculoase în România! Vortexul polar aduce ger și ninsori abundente! Următoarele zile sunt critice! Până la începutul celei de a doua săptămâni de prognoză valorile termice vor fi în general în scădere, de la o medie a maximelor de 3 grade, până la -6 ...-5 grade între 4 şi 7 ianuarie şi de la o medie a minimelor de 0...-1 grad, până la -10...-12 grade, în acelaşi interval de timp.

Vortex polar in Romania. Meteorologii anunță temperaturi extrem de scăzute în prag de Bobotează. Vor fi cele mai geroase zile și nopți din ianuarie 2019, iar temperaturile minime ating -16, -17 grade Celsius. Vor fi și ninsori la munte.

Vortex polar in Romania. Media temperaturilor maxime va avea variații între -5 grade în primele zile de prognoză din 2019 și -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între -8 grade la început și -17...-16 grade în cele mai reci nopți (4, 5 ianuarie).

Vortex polar in Romania. Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse și în general moderate cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie. De Bobotează, pe 6 ianuarie, vor fi -11 grade la munte și - grade la București. Ceața și ninsorile vor pune stăpânire pe România. Vântul va sufla cu 5-6 km/h.

Din 8 ianuarie se va încălzi uşor şi treptat, cu aproximativ 3...4 grade.Temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, aproape în fiecare zi.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Moldova

Între 3 şi 7 ianuarie se va răci treptat cu aproximativ 6 grade, apoi se va încălzi din nou, dar media temperaturilor diurne nu va mai depăşi 0 grade, iar a celor nocturne -6...-5 grade.

Trecător vor fi posibile precipitaţii slabe, predominant sub formă de ninsoare, aproape în fiecare zi şi mai ales în jumătatea de nord a regiunii.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Dobrogea

În intervalul 3-7 ianuarie 2019 vremea se va răci cu aproximativ 4...5 grade, apoi se va încălzi uşor, astfel că maximele vor fi în medie de -1...0 grade, iar minimele de cel mult -6...-5 grade.

Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor slabe cantitativ, mai ales sub formă de lapoviţă şi ninsoare, va fi mai mare după data de 3 ianuarie.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Muntenia

Valori de temperatură cu până la aproximativ 6 grade mai scăzute vor fi între 3 şi 7 ianuarie, apoi se va încălzi uşor şi treptat, astfel că media maximelor va putea atinge 1...2 grade, iar cea a minimelor -6...-5 grade.

Din data de 3 ianuarie va creşte probabilitatea ca trecător să apară precipitaţii slabe predominant sub formă de ninsoare.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 în Oltenia

În intervalul 3-7 ianuarie, vremea se va răci şi vor fi temperaturi maxime ce se vor situa în medie între -2 şi 1 grad şi minime între -9 şi -4 grade. Din 8 ianuarie se va încălzi uşor şi treptat, cu 3...4 grade.

Probabilitatea de precipitaţii predominant sub formă de ninsoare, trecătoare slabe cantitativ şi în general pe arii restrânse, va fi mai ridicată din data de 3 ianuarie.

Prognoza meteo 3-13 ianuarie 2019 la munte

Media temperaturilor maxime va avea variaţii între -5 grade în primele zile de prognoză şi -12 grade în jurul datei de 4 ianuarie, iar a celor minime între -8 grade la început şi -17...-16 grade în cele mai reci nopţi (4, 5 ianuarie).

Temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în fiecare zi, pe arii mai extinse şi în general moderate cantitativ în noaptea de 1 spre 2 ianuarie, potrivit ANM, scrie observator.tv.

Recomandari