Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Meteo 10 octombrie. Avertizare ANM: cod galben de vreme severă în două județe

ANM a emis o avrtizare meteo de tip cod galben pentru două județe din România. Până la ora 12:00 sunt așteptate intensificări ale vântului de până la 90 km/h.

ANM a emis o avrtizare meteo de tip cod galben pentru două județe din România. Până la ora 12:00 sunt așteptate intensificări ale vântului de până la 90 km/h.

Administrația Națională de Meteorologie(ANM) anunță că în intervalul 06:10 - 12:00, județele Suceava și Neamț se află cub cod galben de vânt puternic.

Mai exact, în Județul Suceava: zona de munte de peste cota 1800 m și în Județul Neamţ: zona de munte de peste cota 1800 m. Aici sunt așteptate intensificări ale vântului cu viteze la rafală ce vor depăși 90 km/h.

Vremea 10 octombrie 2019. Valorile termice cresc simțitor pe parcursul zilei de joi în majoritatea regiunilor. Cerul se anunță variabil, cu intensificări ale vântului pe crestele montane. Temperaturile maxime pot ajunge până la 25 de garde Celsius, iar cele minime se vor încadra între 2 - 14 grade. În zonel joase ale țării, dimineața este foarte probabil să apară ceața. În Maramureș vor fi maxim 18 grade, iar în Crișana temperaturile ajung la 22 de grade Celsius. În Oltenia cerul va fi senis, cu maxime termice de până la 20 de grade Celsius. Dimineața și seara sunt anunțate temparaturi mai scăzute decât normalul acestei perioade în Moldova. Locuitorii din Muntenia se bucură de cer senin și temperaturi ridicate, până la 25 de grade.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro