Meteo 30 ianuarie 2020. Vremea se va ameliora, însă nu scăpăm de ploi și ninsori

Pe parcursul zilei de joi, 30 ianuarie, vremea se va amelioara. Meteorologii anunță temperaturi peste media acestei perioade, însă nu scăpăm de ploi, ninsori și vânt. Meteo 30 ianuarie 2020.

Vremea se ameliorează ușor

Potrivit vremea.ro, joi vremea se va ameliora că aspect în mare parte din țara, însă în Carpații Occidentali și în nordul Carpaților Orientali va continuă să ningă viscolit, stratul de zăpada cumulat în precedentele 48 de ore urmând să atingă și 50-60 de centimetri în vestul Munților Apuseni (și cu precădere în zonă platoului carstic Padiș). Vântul va suflă tare la munte (cu rafale de până la 100 de km/h), în timp ce în zonele joase acesta va fi în diminuare față de ziua de miercuri, doar local în sudul Transilvaniei și în Crișana urmând că rafalele să mai atingă 60-70 de km/h. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 0-5 grade în Transilvania și Maramureș, 4-9 grade în Banat, Crișana și Oltenia (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Banatului), 6-11 grade în Muntenia și Dobrogea și 4-9 grade Celsius în Moldova.

Vremea în București 30 ianuarie 2020

Prognoza meteo anunță temperaturi în scădere în București, însă acestea vor continua să fie peste cele normale lunii ianuarie. Temperaturile în timpul zilei vor fi de 10 grade Celsius, cu o minimă în timpul nopții de -1 grad. Vântul va sufla slab în Capitală, cu o viteză ce nu va depăși 16 km/h.

Meteo 30 ianuarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 9 grade

Bacău: 9 grad

Galați: 9 grad

Constanța: 8 grade

București: 10 grade

Craiova: 11 garde

Timișoara: 7 grade

Sibiu 4 grad

Brașov: 2 grad

Cluj-Napoca: 6 grade

Satu Mare: 4 grade

Citește și:

Vremea februarie 2020. Prognoza meteo: temperaturi anormale pentru această perioadă

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri