Antena Căutare

Meteo 8 - 9 februarie 2020. Temperaturi de - 20 de grade și intensificări ale vântului

Vremea urmează să se stabilizeze treptat în weekend. Temperaturile vor fi normale pentru această perioadă, iar în diminețile de sâmbătă și duminică va fi ger pe spații relativ extinse, cu precădere în zonele unde s-a așternut zăpadă proaspătă. Meteo 8 și 9 februarie 2020.

Meteo 8 - 9 februarie 2020. Temperaturi de - 20 de grade și intensificări ale vântului
Prognoza meteo pentru weekend

Meteorologii prognozează o îmbunătățire a vremii. În prima parte a zilei de sâmbătă va mai ninge local mai ales în jumătatea nordică a României, iar duminică precipitațiile vor lipsi.

Meteo 8 februarie 2020

Sâmbătă cerul va fi variabil în estul țării și mai mult senin în vest. În primele ore ale dimineții vor mai cădea unele ninsori slabe izolat în sudul Carpaților Orientali. Ca urmare a înseninării cerului în noaptea de vineri spre sâmbătă, în centrul, vestul și sudul teritoriului temperaturile minime vor coborî local sub pragul gerului, îndeosebi în zonele unde există strat de zăpadă, potrivit prognozei Vremea.ro. În depresiunile intramontane minimele termice vor coborî ușor chiar și sub pragul de -20 de grade Celsius. Vântul va sufla moderat în sud-estul țării și la munte și mai mult slab în rest.

Temperaturile maxime se vor situa în general între -3 și 2 grade Celsius în Transilvania și Maramureș (cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei), 0…5 grade în Banat, Crișana și Oltenia și -2…3 grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Meteo 9 februarie 2020

Duminică cerul va fi mai mult senin în toată țara iar vremea va intra într-un proces de încălzire, mai ales la munte. Vântul va sufla moderat la munte și mai mult slab în restul teritoriului. Dimineața local în centrul țării temperaturile vor mai coborî ușor sub pragul de -10 grade Celsius.

Maximele termice vor urca la prânz până spre -1…4 grade în Transilvania și Maramureș, 3-8 grade în Banat și Crișana, 5-10 grade în Oltenia și Muntenia (cu cele mai ridicate valori așteptate a se înregistra în zonele subcarpatice) și 3-8 grade Celsius în Dobrogea și Moldova.

Sursa: vremea.ro

Citește și:

Vești înfiorătoare de la meteorologi! Cât mai țin viscolul și ninsorile! Ce se va întâmpla după aceea cu vremea în România!

Gerul pune stăpânire peste România. Se așteaptă temperaturi de -23 de grade! Unde va fi cel mai frig în acest weekend?... România, sub ger! Meteorologii anunță cea mai friguroasă noapte din acest an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x