Antena Căutare

După ninsori, un alt fenomen cuprinde toată țara! Meteorologii au emis mai multe avertizări de ger polar

Mihai Timu, meteorolog ANM a intervenit în direct prin telefon în emisiunea "100 de Minute", de la Antena 3, unde a oferit informaţii noi despre cum va fi vremea în perioada următoare.

Mihai Timu, meteorolog ANM a intervenit în direct prin telefon în emisiunea "100 de Minute", de la Antena 3, unde a oferit informaţii noi despre cum va fi vremea în perioada următoare.

Conform ANM, după ce Codul galben de vreme rea expiră, la ora 20:00, va intra în vigoare o nouă informare meteorologică de vreme deosebit de rece în toată ţara, valabilă de miercuri seara până vineri dimineaţa.

În Bucureşti, vremea va deveni geroasă, iar precipitaţiile estimate pentru următoarele zile vor fi sub formă de lapoviţă şi ninsoare, în timp ce vântul va sufla cu viteze de până la 55 km/h, relevă prognoza de specialitate a Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Începând cu noaptea de miercuri spre joi, vremea va deveni deosebit de rece, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -1 grad, în timp ce minima va oscila între -6 şi -4 grade.

România, sub val de aer polar! Prognoza ANM: Ger năpraznic, în următoarele zile. Atenționarea intră în vigoare în aceast... Vremea 29 noiembrie. Prognoza meteo anunță ger! Temperaturi de -12 grade Celsius...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x