Antena Căutare

Prognoza Meteo, 1 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Marți, 1 iunie 2021, vremea se menține rece pentru această perioadă a anului, iar precipitațiile vor fi nelipsite din majoritatea regiunilor.

O harta cu nori, fulg de zapada, soare. Se află pe drapelul româniei Galerie
Marți, 1 iunie 2021, vremea se menține rece pentru această perioadă a anului, iar precipitațiile vor fi nelipsite din majoritatea regiunilor. | Profimedia

Prin anumite zone ale țării, prin Moldova putem avea astăzi temperaturi de 11 - 12 grade Celsius. În vestul țării temperaurile vor urca până la 20 - 21 de grade Celsius, însă ploile continuă și astăzi. Vom avea parte de averse, tunete, fulgere și intensificări ale vântului prin centrul, sudul și estul țării, pe arii restrânse se pot înregistra cantități de apă de până la 20 - 25 l/mp .

Ziua de mâine vine cu vreme instabilă și răcoroasă prin jumătatea estică a tării. Vom avea parte din nou de averse, tunete, fulgere și vânt puternic. În jumătatea vestică temperaturile sunt într-o ușoară creștere față de zilele precedente, având o maximă de 22 - 23 grade Celsius.

Joi vremea începe să se încălzească în aproape toată țara, maxima fiind de aproximativ 26 grade Celsius în sud-vestul țării. Precipitațiile nu își vor mai face apariția decât în zonele de est și sud-est.

Prognoză meteo 1 iunie 2021 București

În București, meteorologii anunță astăzi vreme instabilă, cerul se va menține predominant înnorat și vom avea mai multe reprize de ploaie, posibil înspțite de tunete, fulgere și descărcări electrice. Temperatura scade față de ieri, iar mai mult de 15 - 16 grade Celsius nu se vor înregistra la prânz.

Peste noapte vom avea precipitații și se vor înregistra 10 grade Celsius. Nu scăpăm nici mâine de ploaie, însă temperaturile vor fi puțin mai ridicate, valorile termice vor urca până la 19 grade Celsius.

Joi pare că vremea se încălzește, vom avea șanse mai mici de ploaie și o temperatură maximă în creștere, înregistându-se 20 grade Celsius.

Prognoză meteo 1 iunie 2021 pentru restul țării

Iată care sunt temperaturile maxime de duminică din principalele orașe ale țării:

Oradea – 20°C

Timișoara – 21°C

Baia Mare – 18°C

Craiova – 16°C

Sibiu – 15°C

București – 16°C

Constanța – 17°C

Galați – 13°C

Brașov – 12°C

Miercurea Ciuc – 11°C

Iași – 15°C

Cluj-Napoca – 18°C

Suceava – 13°C

Vremea la munte, 1 iunie 2021

La munte, temperaturile contiună să scadă și vremea este rece pentru această perioadă a anului. În zona Ceahlău Toacă se anunță astăzi ninsoare și o temperatură maximă de 1 grad Celsius.

Precipitațiile sunt astăzi prezente în toate zonele de munte, iar cantitățile sunt consistente (20 - 25 l/mp). Ploile vor fi însoțite de tunete, fulgere și intensificări ale vântului.

Vremea la mare, 1 iunie 2021

La mare astăzi, vremea nu este foarte prietenoasă, cerul va fi mai mult norosc, vor apărea și intensificări ale vântului, dar om avea parte și de momente cu ploaie ce vor fi însoțite de tunete și fulgere.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 - 17 grade Celsius, iar cele minime vor fi de 11 -12 grade Celsius. Temperatura apei mării va fi de 17 grade Celsius .

ANM anunță vreme severă, fulgere, grindină și vijelii în aproape toată țara. Prognoza meteo pentru o săptămână... Vremea în luna iunie 2021: Meteorologii anunță frig, ploi torențiale și temperaturi sub normalul periodei în aproape toa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x