Prognoză meteo 31 octombrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Sâmbătă, 31 octombrie 2020, vremea va continua să se răcească în jumătatea de est a țării, unde temperaturile se vor alinia valorilor normale pentru această dată.

Sâmbătă, 31 octombrie 2020, vremea va continua să se răcească în jumătatea de est a țării

Profimediaimages.ro

Cerul va fi înnorat și, în prima parte a zilei, vor fi prezente ploi pe arii extinse în centrul, estul și sud-estul teritoriului.

În Subcarpații Moldovei, sunt posibile precipitații mixte, iar în zona montană ninsoare și lapoviță la altitudini de peste 1500 metri. Izolat cantitățile de apă vor depăși 10...15 l/mp.

În restul țării, cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, când pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe.

Sâmbătă, 31 octombrie, vântul va sufla tare în zona montană înaltă, mai ales în Carpații Meridionali, cu rafale de peste 90 km/h.

Acesta va avea intensificări locale și temporare și în celelalte zone, cu viteze de 50... 60 km/h în sud-vest și pe litoral.

Temperaturile maxime resimțite se vor încadra între 7 și 17 grade Celsius, pe când cele minime nu vor scădea sub -2 grade.

Prognoza meteo București - sâmbătă, 31 octombrie 2020

În București, vremea o să fie rece pentru sfârșitul lunii octombrie, iar temperatura maximă va fi 12 grade Celsius, pe când cea minimă de 2...4 grade.

Citește și: Târgul Moșilor de Toamnă. Unde are loc evenimentul

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, iar ploi slabe își vor face prezența în prima parte a zilei.

În București, vântul va sufla slab și moderat, cu intesificări de 35...40 km/h în cursul zilei de sâmbătă.

Ultimele știri