Antena Căutare

Prognoza meteo 9 iunie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru duminică, 9 iunie 2024. Descoperă cum va fi vremea în România.

Descoperă previziunile complete ale meteorologilor despre ziua de duminică, 9 iunie 2024. Iată câte grade se vor înregistra.

Citește și: De ce aurora boreală nu va mai fi vizibilă. Care este motivul invocat de specialiști

Prognoza meteo 9 iunie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Vremea va fi călduroasă în majoritatea regiunilor, iar local în sud și pe spații mai mici în vest și în est, caniculară și cu disconfort termic ridicat.

Articolul continuă după reclamă

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local, în jumătatea de nord a țării, la munte și izolat în rest.

Pe suprafețe mici se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 36 de grade, iar cele minime între 10 și 21 de grade, mai ridicate în Dealurile de Vest.

Citește și: Cum să câștigi la loto, conform unui matematicin român care a ”spart” sistemul și a câștigat de 14 ori. Cum proceda

Vremea duminică în București, 9 iunie 2024

Vremea va deveni caniculară, cu disconfort termic ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade, iar cea minimă va fi de 19…20 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 17 grade.

Prognoza meteo 8 iunie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 10 iunie 2024. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x