Antena Căutare

Cât de frig va fi! Prognoza meteo pe 4 săptămâni. Vremea 26 septembrie-24 octombrie

Meteorologii au emis prognoza meteo pe 4 săptamani. Vremea in Romania nu se mai incalzește. Prognoza meteo pentru perioada 26 septembrie 24 octombrie anunta scaderi de temperatura in special in ultima saptamana de prognoza.

Cât de frig va fi! Prognoza meteo pe 4 săptămâni. Vremea 26 septembrie-24 octombrie
vremea pe 4 saptamani 26 septembrie- 24 octombrie

Frig în toată România. Meteorologii ANM au actualizat prognoza meteo pe 4 (patru) săptămâni, în intervalul 26 septembrie - 24 octombrie. Vremea în România va fi mult mai rece decât normalul perioadei, cele mai scăzute temperaturi înregistrându-se în ultima săptămână de prognoza meteo.

Citește și prognoza meteo pentru miercuri, 26 septembrie

Prognoza meteo 2 săptămâni în curs

Prognoza meteo pe 4 saptamani. Săptămâna 26 septembrie – 1 octombrie 2018

Valorile termice medii ale perioadei se vor situa sub normele climatologice în toată țara. Cantitățile de precipitații este posibil să fie deficitareîn regiunile sud- vestice și apropiate de normele climatologice în restul teritoriului.

Prognoza meteo pe 4 saptamani. Săptămâna 1 – 8 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub normele climatologice în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric se va încadra, în general, în limitele normale ale perioadei, dar cu un ușor excedent în partea de sud-est a țării, iar în nord-vest acesta va fi ușor deficitar.

Prognoza meteo pe 4 saptamani. Săptămâna 8 – 15 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice asăptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare pe întreg teritoriul României

Prognoza meteo pe 4 saptamani. Săptămâna 15 – 22 octombrie 2018

Temperatura aerului va avea valori apropiate de normele climatologice ale săptămânii în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa ușor sub normele climatologice ale perioadei, pe întreg teritoriul.

Meteorologii ANM au actualizat prognoza meteo pe 4 săptămâni, iar vremea în perioada 26 septembrie-24 octombrie aduce temperaturi scăzute, așadar pentru cei care încă nu vor să renunțe la trocouri, veștile nu sunt încurajatoare: pot deja să scoată din dulap garderoba de toamnă/iarnă.

ANM anunță: ninsori în România! Ce urmează după cea mai geroasă zi de septembrie din ultimii 60 de ani... Meteo 27 septembrie. Cum va fi vremea azi în România și în București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x