Antena Căutare

Un val de aer polar, în România! Ninsori, viscol și ger, în mai multe regiuni. Zonele afectate, în următoarele zile

Un nou val de aer polar a ajuns în România. Meteorologii au anunțat nninsori, viscol și ger, în următoarele zile, în mai multe regiuni ale țării.

Un nou val de aer polar a ajuns în România. Meteorologii au anunțat nninsori, viscol și ger, în următoarele zile, în mai multe regiuni ale țării.

Ninge în zona de munte și în Transilvania. Ninsorile au început și în Moldova, deși în mare parte a regiunii încă mai plouă, potrivit Florinelei Georgescu, director meteorologie operațională ANM.

Mai plouă și în regiunile sudice, dar, pe măsură ce vom avansa, spre cea de-a doua jumătate a zilei de marți și mai ales la noapte, precipitațiile vor avea tendința să devină ninsori, chiar și în zonele joase.

Precipitațiile, însă, vor fi din ce în ce mai puține, pentru că acest episode se va termina cel mai târziu în prima parte a zilei de miercuri.

O atenționare de Cod galben este în vigoare până mâine dimineață, la ora 2.00, vizând mai ales zonele de munte, deoarece nu doar că ninge, dar la peste 1.500 de metri altitudine, vântul va avea intensificări cu viteze ce vor putea depăși temporar 80/90 de km/h.

În București sunt posibile ninsori în noaptea de marți spre miercuri.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Alertă! Condiții meteo periculoase, în mai multe localități! Zonele afectate, în următoarele ore... Meteo 12 februarie 2019. ANM, Cod Portocaliu de ninsoare pentru mai multe regiuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x