Antena Căutare

Vremea 14 august 2019. Vin furtunile! Ce zone sunt vizate

Vin furtunile peste România! ANM a emis o prognoză meteo de vreme severă până vineri, 16 august. Află cum va fi vremea în București. Meteo 14 august 2019.

Vin furtunile peste România! ANM a emis o prognoză meteo de vreme severă până vineri, 16 august. Află cum va fi vremea în București. Meteo 14 august 2019.

Potrivit ANM, în perioada 14 august ora 9 – 16 august, ora 9, vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică, ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și grindină. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente la început în regiunile vestice și nord-vestice, apoi aria lor se va extinde treptat și în restul teritoriului.În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși local 20 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Vremea 14 august 2019. Astăzi vremea se va răci și se va simți cel mai tare în Banat, în Crișana și în Maramureș, dar se va menține călduroasă în restul teritoriului. De caniculă nu scapă cei din Oltenia și în Muntenia. În regiunile vestice, nordice, centrale, la deal și la munte gradul de instabilitate atmosferică va crește treptate și vorm avea parte de: înnorări accentuate, averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vijelii. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități importante de apă, iar pe suprafețe mici va cădea grindină. Meteo 14 august 2019.Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în vest și 35 de grade în sud.

Citește și: Vremea 13 august - 9 septembrie. Cât mai ţine căldura, când şi unde sunt anunţate furtuni

Vremea în București 14 august 2019. Potrivit ANM, disconfortul termic va persista, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade. Cerul va fi mai mult senin, ziua și variabil, noaptea. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 18…19 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Citește și: Vremea în București 12 - 18 august. După caniculă temperaturile scad cu 10 garde Celsius

Vremea 14 - 16 august: vin ploile și vijeliile. Vezi zonele vizate... Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Va fi prăpăd! Zonele ce vor fi lovite de furtuni puternice și grindină în următoa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x