Antena Căutare

Vremea 17 iulie. Prognoza meteo anunță soare și temperaturi ridicate

Vremea din 17 iulie se anunță însorită. Prognoza meteo aduce temperaturi ridicate, deși vremea se va menține instabilă în majoritatea regiunilor.

Vremea din 17 iulie se anunță însorită. Prognoza meteo aduce temperaturi ridicate, deși vremea se va menține instabilă în majoritatea regiunilor.

Potrivit vremea.ro, marti tiparul vremii din cursul zilei de luni se va menține, cu mențiunea că spre după-amiază, pe lângă jumătatea nordică a țării, unele averse de ploaie însoțite de descărcări electrice se pot semnala inclusiv în Banat și în vestul Olteniei. Cu totul izolat va cădea grindină și se vor strânge până la 10-15 mm de apa. Vântul va suflă slab până la moderat în cea mai mare parte a teritoriului, cel mult moderat în Transilvania și la altitudini de peste 1500 de metri. Temperaturile maxime vor fi situate în general între 22 și 27 de grade în Transilvania și Maramureș, 25-30 de grade în Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea (cu cele mai ridicate valori așteptate în sudul Olteniei) și 23-28 de grade în Moldova.

Vremea 17 iulie la București

Potrivit vremea ido, vremea va fi călduroasă marți în Capitală, iar soarele va reuși să strălucească pe cerul parţial înnorat. Temperaturile maxime vor atinge 30°C în Capitală, iar cele minime vor fi de 17°C. Vântul va sufla moderat, însă sunt șanse nesemnificative să plouă. Vezi cum va fi vremea ANM în țară, în săptămâna 16 - 22 iulie.

Prognoza meteo pentru 17 iulie la munte

Și la munte va fi cald, iar ploile se vor opri chiar dacă doar pentru o zi! Cerul se va menține în mare parte senin, iar temperaturile cresc față de perioada precedentă.Maximele termice se vor încadra între 25°C și 15°C, iar vântul va sufla moderat! Nu sunt șanse să plouă marți la munte, însă vremea capriciosă își va spunde din nou cuvântul în zilele ce vor urma. Vezi prognoza meteo ANM la munte în săptămâna 16 - 22 iulie.

Ce se va întâmpla, de fapt, cu vremea în perioada următoare. Vom avea FENOMENE EXTREME, iar vara se prelungeşte şi în se... Anunțul meteorologilor! Cum va fi vremea până la sfârșitul lunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x