Antena Căutare

Vremea 21 octombrie. Prognoza meteo anunță ceață, rafale de vânt, frig

Vremea din 21 octombrie aduce temperaturi în scădere ceață, rafale de vânt, frig. Vremea de duminică aduce temperaturi în scădere. 

Vremea 21 octombrie. Prognoza meteo anunță ceață, rafale de vânt, frig
vremea 21 octombrie 2018

Vremea din 21 octombrie aduce temperaturi în scădere ceață, rafale de vânt, frig. Prognza meteo de duminică aduce temperaturi în scădere.

Vremea 21 octombrie în România

Potrivit vremea.ro, În weekend vremea se va răci ușor, mai ales în jumătatea nordică a țării. Cerul va fi variabil spre mai mult noros în aproape toată țara, însă unele ploi slabe locale sunt așteptate să cadă doar în regiunile intracarpatice. Sâmbătă temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 21 de grade în jumătatea nordică a țării și 20-25 de grade în cea sudică, iar duminică între 13 și 18 grade în jumătatea nordică și 17-22 de grade în cea sudică. Cel mai răcoare va fi în Obcinele Bucovinei și în depresiunile din estul Transilvaniei, iar cel mai cald în sudul Olteniei, atât sâmbătă cât și duminică.

Vremea în București 21 octombrie

Vremea în București aduce temperaturi mai scăzute și cer înnorat. Temperaturile se vor încadra între 19°C și 9°C. Nu sunt anunțate ploi. Vântul suflă slab cu viteză între ENE între 10 şi 15 km/h. Vremea se schimbă radical săptămâna viitoare. Vezi ce anunță prognoza meteo pentru săptămâna viitoare - 22- 28 octombrie 2018.

Prognoza meteo 21 octombrie la munte

La munte sunt anunțate ploi, prognoza meteo anunță remperaturi care se vor încadra între 14°C și : 6°C. Vântul suflă cu putere în rafale de 27 km/h. Nopatea este semnalată ceață, cantitatea de precipitații atinge 1 L/m² pe timpul zilei. Vremea se va înrăutăți considerabil laa munte. Vezi ce anunță prognoza meteo în săptămâna 22 - 28 octombrie 2018.

sursa foto: sxc.hu/ b365.ro

Iarna își intră complet în drepturi. ANM a actualizat prognoza meteo: Frig, ploi și chiar ninsori, din această noapte... Ninsori cu episoade de ger până la final de martie! Pognoza meteo actualizată pentru această iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x