Antena Căutare

Vremea 29 octombrie 2019. Scad temperatrurile și vin ninsorile în România

Prognoza meteo pentru următoarele zile anunță o scădere semnificativă a temperaturilor. Locuitorii din zonele montane vor avea parte de cele mai scăzute valori termice. Sunt anunțate temperaturi maxime sub normalul acestei perioade. Vremea 29 octombrie 2019.

Vremea 29 octombrie 2019. Scad temperatrurile și vin ninsorile în România
Ninsori și frig în România

Începând cu 29 octombrie, valul de aer rece se va intensifica pe teriotoriul României. Prognoza meteo anunță că vin ninsorile în zonele montane și în cele subcarpatice. Vremea va fi una destul de capricioasă, cu intensificări ale vântului și ceață pe arii extinse. Temperaturile maxime se vor încadra între 8…10 grade în nordul Moldovei și 20…22 de grade local în Oltenia și sudul Banatului; minimele termice vor fi cuprinse în general între 0 și 10 grade. În orele dimineții, în sud și în sud-est pe arii restrânse va mai fi ceață.

Vremea București 29 octombrie 2019. Începutul acestei zile ne va întâmpina cu un cer noros. Norii se vor risipi în timpul zilei și vom avea un cer senin. Seara, iarăși se vor aduna și va fi înnorat. Temperaturile maxime vor încadra între 8 ... 23 garde.

Vremea în săptămâna 28 octombrie - 3 noiembrie 2019

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în nordul extrem al țării și la munte.

Citește și: ANM, vremea octombrie - noiembrie 2019. Află când vine gerul peste România

Din această noapte, România va fi cuprinsă de ninsori. Temperaturi sub 0 grade și vânt, anunță ANM... Vremea pune probleme de la primele ore. ANM: Cod galben de vreme severă în cinci județe din România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x