Vremea 4 noiembrie 2019. ANM: temperaturile cresc în toată țara

Vremea continuă să se încălzească în toată țara. Cerul va fi variabil spre noros, iar în zonele montane sunt așteptate precipitații sub formă de ploaie. Află cum va fi vremea în Bucuresți.

Vremea noiembrie 2019

Vremea astăzi se încălzește simțitor. Cerul va fi variabil, spre noros în regiunile intracarpatice şi cele montane unde sunt posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab spre moderat. Temperaturile maximele vor fi cuprinse între 17 şi 24 de grade Celsius. 15 grade sunt prognozate la Târgu-Jiu, 17 la Craiova, 19 la Vaslui, Timişoara şi Satu Mare şi 20 de grade la Galaţi.

Vremea București. Meteo 4 noiembrie 2019. Vremea va fi călduroasă azi cu temperaturi maxime de 22 de grade Celsius şi o minimă de 11 grade Celsius. Cerul va fi temporar noros, iar diseară şi la noapte vor fi condiţii de ploi slabe.

Prognoza meteo pentru săptămâna 4-11 noiembrie 2019

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade în regiunile vestice și nordvestice, iar în restul țării va fi deficitar, mai ales în sudul și sud-estul teritoriului.

Citește și: Vremea până în decembrie. ANM: prognoza meteo anunță vreme de vară în următoarea perioadă

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri