Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 2. Reacția surprinzătoare a Margheritei de la Clejani, când a fost stropită cu apă și pusă la muncă

În ediția 2 Poftiți la circ vedetele care au acceptat provocarea de a-l ajuta pe nea Marin la treburile de la circul Bellucci au avut mai multe misiuni de îndeplinit. Margherita de la Clejani a fost tot timpul liniștită și nicio „pedeapsă” din partea prezentatorului emisiunii nu a deranjat-o.

Vedetele care au deschis sezonul Poftiți la circ 2020 sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova și Edi Stancu. Alături de aceștia, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt ajutoarele permanente ale lui nea Marin.

Nea Marin nu a reușit sub nicio formă să o enerveze pe Margherita de la Clejani. În a doua ediție a noului sezon Poftiți la circ artista a primit sarcina de a spăla o barcă și s-a lăsat cu „pedepse”.

Margherita de la Clejani a cam tras chiulul în momentul în care băieții urcau o pânză pe catarg, iar nea Marin a decis să-i dea o lecție.

Nea Marin a vrut să-i dea o lecție Margheritei de la Clejani, la Poftiți la circ: „Lasă că-ți dau eu incantații”

„Noi ne luptam cu pânza aia să o urcăm pe catarg și ea nu făcea nimic, făcea incantații și nea Marin a întrebat-o <<Margherita, tu nu faci nimic, faci incantații, lasă că-ți dau eu incantații>>”, a explicat Marian Drăgulescu situația.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Bellucci

Nea Marin a luat un furtun cu apă și a început să o stropească pe Margherita, cu scopul de a-i da o lecție pentru că a încercat să tragă chiulul de la muncă.

Inițial, Margherita a început să-i explice că nu ea ar trebui să fie ținta lui nea Marin: „Nu pe mine că eu sunt purificată și inocentă. Aruncă și binecuvântează pe cei ce sunt păcătoși”, i-a spus.

Văzând că nea Marin nu a putut fi convins să stropească pe altcineva cu apă, Margherita a acceptat gestul prezentatorului emisiunii Poftiți la circ și chiar i-a mulțumit.

„Nea Marin tot încearcă să mă enerveze". Reacția Margheritei de la Clejani când a fost stropită cu apă și pusă la muncă

Cu siguranță, nea Marin nu s-ar fi așteptat la o reacție atât de calmă din partea Margheritei, care a mulțumit pentru „purificarea” și „binecuvântarea” apei.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 1. Apariția neobișnuită a Margheritei de la Clejani. Cum îi stă cu ruj verde: „M-a lăsat perplex”

„Nea Marin a început să spele barca cu tot cu mine. Nea Marin tot încearcă să mă enerveze. Crede că tot ceea ce a fost în trecut, înainte când eram eu rebelă și mă supăram foarte repede și nu înțelegeam jocul vieții…nea Marine, iată că nu reușești să mă mai enervezi cu absolut nimic. Eu îți mulțumesc că mă învălui cu această apă minunată. Stau în soare, ba chiar îmi face bine”, a spus Margherita la testimonial, explicând că s-a schimbat și că e în prezent un om care vrea să-și găsească sensul vieții și pacea interioară.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, ce va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Invitații speciali vor ajunge să îndeplinească sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 1. Cum a trezit-o nea Marin pe Margherita de la Clejani în a doua zi petrecută la Circul Be... Poftiți la circ 2020, ediția 2. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, pedepsiți de nea Marin cu un nou "instrument&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Citește și
x