Antena Căutare

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Cum arată Dana, fina lui nea Marin. Sony Medini se poate lăuda cu o soție superbă

Ana Morodan, Doinița Oancea, Adrian Teleșpan și Marian Capet și-au însușit rolul de organizatori de evenimente în emisiunea lui nea Marin, care își pune vedetele la treabă pentru a-și face finii fericiți, oferindu-le cea mai frumoasă nuntă. Și pentru că mireasa trebuie să fie în centrul atenției, soția lui Sony Medini a plecat în căutarea rochiei perfecte.

Dana, fina lui nea Marin Galerie
Cum arată Dana, fina lui nea Marin | Antena 1

Vedetele s-au întâlnit și cu mireasa Dana, soția lui Sony Medini. Ana Morodan, Adrian Teleșpan și Doinița Oancea au însoțit-o pe Dana la un magazin plin cu rochii de mireasă care mai de care mai frumoase, de unde o va alege pe cea potrivită.

Cum arată Dana, soția lui Sony Medini și fina lui nea Marin

Sony Medini se poate lăuda cu o soție superbă și extrem de atrăgătoare. Bruneta are trăsături de model, având o talie extrem de subțire și picioare lungi.

Citește și: Poftiți la circ 2020, ediția 13. Cum arată Iuliana Luciu la primele ore ale dimineții. Adevărul despre înfățișarea vedetei

Pentru sesiunea de shopping, Dana a optat pentru o ținută lejeră. În partea de sus, a ales să îmbrace un maiou de culoare albastră, iar în partea de jos și-a etalat formele cu o pereche de pantaloni scurți. Ana Morodan a fost cu atât mai încântată să ia parte la această activitate, cu cât designerul rochiilor s-a dovedit a fi una dintre prietenele sale bune.

“Dacă Ana și Irina sunt prietene, înseamnă că Irina are bun gust”, a fost comentariul apreciativ al lui Adrian Teleșpan.

Ana Morodan a început să îi explice creatoarei de modă care ar fi rochia perfectă în viziunea Danei, punând accent pe coronița de flori pe care aceasta o va purta pe cap în cea mai specială zi din viața ei și a lui Sony.

Dana Aparaschivei, pe numele său complet, a spus din start că nu își dorește o rochie de prințesă, ci una cât se poate de simplă, dovadă că pretențiile sale sunt destul de mari, iar vedetele au depus un efort consistent ca să îi fie de ajutor.

“Știam că nu vreau ceva foarte împopoțănat”, a spus soția lui Sony.

Ana Morodan a încercat din răsputeri să îi facă Danei misiunea mai ușoară, așa că i-a adus diverse rochii la cabina de probă. Însă pentru că Dana are în minte tiparul se rochie în care se vede la nuntă, a refuzat mai toate variantele pe care vedeta i le-a pus la dispoziție.

“Dana e o tipă foarte mișto, dar ca orice mireasă, presupun, pentru că eu n-am fost mireasă și nici nu vreau să fiu, era stresată și ne-a tocat nervos mai rău ca nea Marin”, a spus blondina. Așadar, probatul rochiilor a durat destul de mult, fără ca fetele să se poată odihni.

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Noul sezon "Poftiți la circ" cu nea Marin Barbu se desfășoară la circul Bellucci, unde se află o familie de circari cu tradiție în această activitate. Familia italiană Bellucci crede în tradiție și în valorile moștenite de la generațiile anterioare, pentru a livra spectatorilor un show de cea mai bună calitate.

În fiecare saptămână, nea Marin are parte de invitații speciali și diferiți, care îndeplinesc sarcini care mai de care mai solicitante - de la procurarea alimentelor, la vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor desfășurate la circul Bellucci.

Poftiți la circ 9 februarie 2021. Marian Capet, peripeții la bijutier. Ce i-a făcut nea Marin: „E ca picătura chinezeasc... Poftiți la circ 9 februarie 2021. Adrian Teleșpan a adormit la locul de muncă. Ce „pedeapsă” i-a aplicat Ana Morodan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x