Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Chef Scărlătescu reintră în rol. Speak are probleme la scufundări

Ediția din 30 ianuarie a show-ului Poftiți pe la noi, poftiți prin țară vine cu de toate. Vedetele au parte de misiuni murdare, de experiențe pe mare, la mici și la mari adâncimi. Dar au parte de prezența și îndrumarea lui chef Scărlătescu ce-i ghidează să gătească niște mese delicioase.

colaj cu chef scarl[tescu si speak la scufundat Galerie
Chef Scărlătescu a preparat o jumătate de plită de scoici și rapane, "ca pe vremuri" | A1

Scărlătescu își reintră în funcție și-i organizează rapid pe Velea, Babană și pe Sony astfel încât să prepare scoici și rapane, pe stil vechi.

Deși Sony mai mult a făcut jonglerii iar Babană, mai mult a comentat, Alex Velea, care a fost cel mai muncitor, nu a avut plângeri.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Liviu Vârciu a refuzat vehement să danseze un dans foarte cunoscut în lume

El s-a supus cerințelor chefului și și-a dus misiunea la bun sfârșit, spre aprecierea “mai marilor lui”.

Speak s-a panicat și nu și-a putut îndeplini misiunea, iar Zanni s-a scufundat în adâncurile mării și a rămas profund impresionat. „Trebuie să revin aici”

În timp ce trei dintre participanți s-au ocupat de pregătirea preparatelor de top, Zanni, Ștefania și Speak au plecat să scoată rapane de pe fundul mării.

Echipați și instruiți ca la carte, aceștia au lăsat frica la o parte și s-au aruncat în mare.

Zanni și Ștefania au descries experiența ca fiind unică și au rămas profund impresionați, iar imagnile dein adâncuri sunt fabuloase. Cei doi s-au întors cu un coș plin cu rapane.

În schimb, Speak nu a putut face scufundări pentru că panica a pus stăpânire pe el și nu a putut să respire.

Citește și:Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 24 ianuarie 2022. Margherita a cărat sturion, dar a scăpat peștii în plină stradă

Încă de la momentul instructajului, acesta părea că e cuprins de panică și nu înțelegea bine ce urmează să facă.

Totuși, Speak a îmbrăcat costumul de scafandru și a încercat să se scufunde, însă a renunțat pentru că simțea că se sufocă.

“Nu pot, nu pot să fac asta, nu am aer. E de la costum pentru că mă strange”, a spus el.

De pe margine, acesta a așteptat ca iubita lui, Ștefania să revină la suprafață și a cerut informații despre cum e la adâncime.

Ce surprize aduce noul sezon de Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară, cu Nea Marin

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară.

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România.

Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

Ediția din 30 ianuarie duce filmările la malul Mării Negre și veți putea vedea cum se vor descurca vedetele să organizeze un eveniment special pentru localnicii din Techirghiol, în sub stricta supraveghere a primarului Nea Marin.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Babană, omul show-ului. Cum a apărut la bazin.”Sunt un nebun”... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 30 ianuarie 2022. Ce mesaj emoționant a transmis Alex Velea despre Zanni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x