Antena Căutare

Povești de familie, episodul 11 și episodul 12. Eva încearcă să afle ce s-a întâmplat cu adevărat cu tatăl ei când a decedat

Episodul de azi din Povești de familie le are în prim plan de Eva și mama ei, Olga. Cele două se află într-o dispută continuă din cauza noului soț al mamei sale, de când tatăl ei a decedat.

Povești de familie episoadele 11 și 12
Povești de familie episoadele 11 și 12 | Antena 1 Captură video

La doar 6 luni de la moartea soțului ei, mama Evei decide să se căsătorească cu șoferul răposatului tată. Singura persoană care îi este alături Evei este doar prietena ei bună care o ascultă de fiecare dată.

Povești de familie, episodul 11. Eva încearcă să afle ce s-a întâmplat cu tatăl ei care a decedat misterios

Alex, noul soț al femeii, ar profita de banii și de munca depusă de tatăl Evei de pe vremea când trăia. Olga, mama Evei, a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Alex cu care s-a căsătorit la scurt timp după decesul tătălui.

Citește și: Povești de familie, episodul 7 și episodul 8. Cum a ajuns Lucia să fie răpită și sechestrată la finalul unei petreceri în pădure

Eva a început să caute adevăruri și răspunsuri cu pirivire la moartea tatălui său. Întâlnirea cu unchiul său, la biroul firmei lor, o face pe aceasta să tragă niște concluzii.

Iată că, misterul a fost rezolvat, iar fata a aflat că lucrurile nu au arătat așa cum a crezut ea. Chiar dacă a folosit metode greșite de a scoate adevărul la iveală, tânăra, plecată la Paris să studieze, a intrat în posesia unor informații pe care îi pare rău că le-a aflat.

Povești de familie, episodul 12. Iubirea interzisă dintre un minor și o profesoară de salsa

În acest episod, un tânăr încearcă să seducă o femeie mai matură, la care frecventează și cursurile sale de salsa alături de partenera sa.

Însă lucrurile nu au funcționat așa cum ar fi crezut el, iar secretul său a fost aflat de iubita lui care nu lasă lucrurile așa și dă cărțile pe față cu iubitul ei, dar și cu actualul soț al femeii cu care el o înșela.

Citește și: Povești de familie, episodul 9 și episodul 10. Lara a ajuns să joace în filme pentru adulți, din dorința de a-și ajuta bunica

Pentru a-i ajunge în grațiile profesoarei de salsa, tânărul și-a dus iubita la cursurile ei, doar pentru a putea avea o acoperire și pentru a putea petrece timp cu ea. Finalul episodului a fost unul șocant, lăsându-se cu violență și agesiune cumplită.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Povești de familie, episodul 9 și episodul 10. Lara a ajuns să joace în filme pentru adulți, din dorința de a-și ajuta b... Povești de familie, episodul 13 și episodul 14. Vio este nevoită să-și ajute familia cu bani deși este la liceu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x