Povești de familie, episodul 7 și episodul 8. Cum a ajuns Lucia să fie răpită și sechestrată la finalul unei petreceri în pădure

În episoadele 7 și 8 de „Povești de familie”, au fost prezentate experiențele prin care au trecut doi adolescenți pe nume Lucia și Ionuț.

Povești de familie, episodul 7 și episodul 8.

Antena 1

Serialul Povești de familie a adus încă din primele episoade povești care i-au ținut cu sufletul la gură pe telespectatori. Așa s-a întâmplat și în episoadele 7 și 8, când aceștia au făcut cunoștință cu Lucia și Ionuț.

Povești de familie, episodul 7. Povestea Luciei, tânăra răpită de pe margina străzii

În episodul 7 de Povești de familie a fost prezentată povestea Luciei, o tânără de 16 ani, care a ajuns să fie răpită.

Lucia participa la petreceri în pădure împruenă cu iubitul ei Edy, fără să țină cont de sfaturile mamei sale. În timp ce mama ei o ruga să nu mai meargă cu tânărul de care tânăra de 16 ani era îndrăgostită, Lucia o ignora. Înr-o seară Lucia și Edy s-au certat în timpul unei petrceri, iar tânărul a lăsat-o singură, la marginea pădurii. Fata își pierduse telefonul și a fost nevoită să facă autostopul, iar bărbatul care a luat-o cu mașina avea să fie coșmarul vieții ei. Marin Păun a răpit-o pe Lucia, pentru a lucra din greu pentru el, la fermă, crezând că are de-a face cu o fată fără casă și fără familie pe care nimeni nu o va căuta.

Citește și: Povești de familie, episodul 5 și episodul 6. Cum și-a regăsit Elena fiul, la 8 ani după ce a fost forțată să-l abandoneze

Mama Luciei a contactat autoritățile încă din prima zi de dispariție a fiicei sale. Anchetatorul a aflat despre cearta dintre Lucia și Edy și despre locul din pădure în care tinerii petreceau.

Având mustrări de conșiință pentru că a forțat-o pe Lucia să coboare din mașina lui și a lăsat-o la marginea străzii, i-a propus mamei acesteia să afișeze o planșă mare cu fotografia Luciei și cu anunțul „persoană dispărută”, în locul dispariției.

Astfel, poliția a descoperit casa în care Lucia era răpită, iar mama și fiica s-au reîntâlnit. Mai mult, Lucia a luat-o la ea acasă și pe Cosmina, tânăra răpită de același bărbat, care nu avea familie.

Povești de familie, episodul 8. Povestea lui Blană, tânărul care și-a găsit refugiul în muzica trap

În episodul 8 de „Povești de familie” a fost prezentată povestea lui Ionuț, un tânăr care s-a confruntat cu criticile familiei, în momentul în care a decis să abordeze stilul trap.

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

Ionuț, sau Blană așa cum și-a dorit ca ceilalți să-l numească, este un tânăr de 15 ani care și-a dorit să aibă un grup de care să aparțină. Pentru că la școală se îndrăgostise de o fată care frecventa cluburile în care se asculta trap, Ionuț și-a dorit să facă parte și el dintr-un astfel de grup, așa că și-a schimbat vestimentația și stilul, spre nemulțumirea părinților săi, care erau stricți în privința regulilor casei.

Ionuț s-a confruntat cu refuzul părinților de a înțelege că își dorește să se exprime prin haine, accesorii și muzică trap, deși acesta a încercat să le explice că noua generație este pasionată de acest stil.

Ionuț a încceput un vlog denumit: „Sun fan trap, și ce?”, prin care a vrut să povestească prin ce trece în fiecare zi, când își menține stilul și se exprimă. Vlog-ul l-a deranjat pe directorul școlii care l-a suspendat pentru câteva zile. Apoi, Blană a ajuns la spital, după ce i-a luat apărarea prietenului său, într-o altercație. După toate acestea, părinții lui Blană și-au dat seama că au greșit când i-au interzis lui Blană să fie el.

„Povești de familie” se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00, pe Antena 1. De asemenea, poate fi văzut pe Antenaplay.

Ultimele știri