Antena Căutare

Povești de familie, episodul 5 și episodul 6. Cum și-a regăsit Elena fiul, la 8 ani după ce a fost forțată să-l abandoneze

Episoadele 5 și 6 din Povești de familie au avut în prim-plan experiențele de viață ale unor tinere. Elena și Casandra au rămas amândouă însărcinate în adolescență, însă poveștile lor sunt diferite.

Colaj cu Elena și Casandra de la Povești de familie Galerie
Episoadele 5 și 6 de Povești de familie | Antena 1

Primele episoade din Povești de familie i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Așa s-a întâmplat și în episoadele 5 și 6 când au fost prezentate povestea Elenei și povestea Casandrei.

Episodul 5 de Povești de familie. Elena, tânăra care a născut la 15 ani și a fost alungată de acasă. Cum și-a regăsit fiul după 8 ani

În episodul 5 de Povești de familie a fost prezentată povestea de viață a Elenei, o tânără care a fost gonită de acasă de tatăl ei pe când avea 15 ani, pe motiv că l-a făcut de rușine pentru că a adus pe lume un copil.

Elena a rămas însărcinată la 15 ani, în timp ce tatăl ei, unicul său părinte în viață, lucra în străinătate. Tatăl copilului a părăsit-o, iar tatăl Elenei și-a ieșit din minți când a venit acasă din Spania și a găsit copilul. Elena a fost dată afară din casă de tatăl ei. O colegă de clasă a ajutat-o pe Elena trimițând-o la mătușa ei, o femeie care deținea un magazin de atichități și care avea nevoie de o persoană care să o ajute la curățenie și celelalte treburi din magazin. Anii au trecut, Elena a lucrat la magazin și în același timp a absolvit liceul și ulterior și facultatea. În tot acest timp, tânăra credea că fiul ei se afla într-un centru de plasament, însă tatăl Elenei a păstrat copilul, ținându-l închis și forțându-l să muncească pentru el.

După 8 ani, Elena s-a îndrăgostit de un bărbat care a cerut-o în căsătorie și care s-a oferit să o ajute să-și găsească fiul și să-l crească împreună.

În cei 8 ani de existență, micuțul Cristian l-a numit „tată” pe bărbatul care l-a ținut închis, care nu l-a dus la școală, ba din contră l-a obligat să-i facă mâncare și curățenie, fără să știe ce e aceea copilăria.

Tânărul Cristian nu avea voie să iasă în curte decât noaptea, pentru că tatăl Elenei nu a vrut să știe nimeni despre existența micuțului.

Elena, viitorul ei soț și tanti Lia, cea care i-a fost ca o mamă timp de 8 ani l-au găsit pe Cristian și l-au reclamat pe tatăl Elenei pentru sechestrare de minori.

„Nu voi mai pleca niciodată din viața lui Cristian și îl voi ajuta să-și găsească drumul”, a concluzionat Elena.

Citește și: Povești de familie, episodul 3 și episodul 4. Cum a ajuns Ariana în situația de a fi dependentă de operațiile estetice

Episodul 6 de Povești de familie. Casandra, tânăra care a rămas însărcinată după ce a fost drogată și abuzată de prieteni

În epsodul 6 de Povești de familie a fost prezentată povestea Casandrei, o liceană dornică de distracție, care nu și-a dat seama că cei pe care îi credea prieteni, îi voiau de fapt răul. Și-a creat un anturaj cu doi colegi care la prima vedere păreau inofensivi, însă aceștia aveau intenții ascunse. În timpul unei petreceri cei doi colegi i-au pus somnifere puternice în băuturi, pentru a profita de ea în timp ce era adormită.

Tânăra Casandra a rămas însărcinată. La scurt timp, cei doi tineri au apelat la aceeași metodă și pentru a profita de Mara, colega Casandrei. Pentru că a fost supusă unei concentrații mai mari de somnifer, Mara a intrat în comă, iar Casandra a aflat astfel că a fost și ea victima celor doi colegi, în care a avut încredere.

Cosmin, unul dintre colegii care au abuzat-o pe Casandra i-a mărturisit acesteia ce a făcut, spunându-i, de asemenea, că mereu a fost îndrăgostit de ea. Poliția a investigat cazul și i-a prins pe cei doi făptași.

„Uneori, cei pe care îi considerăm prieteni, sunt cei care vor să ne rănească”, a concluzionat Casandra.

Povești de familie, episodul 3 și episodul 4. Cum a ajuns Ariana în situația de a fi dependentă de operațiile estetice... Povești de familie, episodul 7 și episodul 8. Cum a ajuns Lucia să fie răpită și sechestrată la finalul unei petreceri î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x