Povești de familie, episodul 5 și episodul 6. Cum și-a regăsit Elena fiul, la 8 ani după ce a fost forțată să-l abandoneze

Episoadele 5 și 6 din Povești de familie au avut în prim-plan experiențele de viață ale unor tinere. Elena și Casandra au rămas amândouă însărcinate în adolescență, însă poveștile lor sunt diferite.

Episoadele 5 și 6 de Povești de familie

Antena 1

Primele episoade din Povești de familie i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură. Așa s-a întâmplat și în episoadele 5 și 6 când au fost prezentate povestea Elenei și povestea Casandrei.

Episodul 5 de Povești de familie. Elena, tânăra care a născut la 15 ani și a fost alungată de acasă. Cum și-a regăsit fiul după 8 ani

În episodul 5 de Povești de familie a fost prezentată povestea de viață a Elenei, o tânără care a fost gonită de acasă de tatăl ei pe când avea 15 ani, pe motiv că l-a făcut de rușine pentru că a adus pe lume un copil.

Elena a rămas însărcinată la 15 ani, în timp ce tatăl ei, unicul său părinte în viață, lucra în străinătate. Tatăl copilului a părăsit-o, iar tatăl Elenei și-a ieșit din minți când a venit acasă din Spania și a găsit copilul. Elena a fost dată afară din casă de tatăl ei. O colegă de clasă a ajutat-o pe Elena trimițând-o la mătușa ei, o femeie care deținea un magazin de atichități și care avea nevoie de o persoană care să o ajute la curățenie și celelalte treburi din magazin. Anii au trecut, Elena a lucrat la magazin și în același timp a absolvit liceul și ulterior și facultatea. În tot acest timp, tânăra credea că fiul ei se afla într-un centru de plasament, însă tatăl Elenei a păstrat copilul, ținându-l închis și forțându-l să muncească pentru el.

După 8 ani, Elena s-a îndrăgostit de un bărbat care a cerut-o în căsătorie și care s-a oferit să o ajute să-și găsească fiul și să-l crească împreună.

În cei 8 ani de existență, micuțul Cristian l-a numit „tată” pe bărbatul care l-a ținut închis, care nu l-a dus la școală, ba din contră l-a obligat să-i facă mâncare și curățenie, fără să știe ce e aceea copilăria.

Tânărul Cristian nu avea voie să iasă în curte decât noaptea, pentru că tatăl Elenei nu a vrut să știe nimeni despre existența micuțului.

Elena, viitorul ei soț și tanti Lia, cea care i-a fost ca o mamă timp de 8 ani l-au găsit pe Cristian și l-au reclamat pe tatăl Elenei pentru sechestrare de minori.

„Nu voi mai pleca niciodată din viața lui Cristian și îl voi ajuta să-și găsească drumul”, a concluzionat Elena.

Citește și: Povești de familie, episodul 3 și episodul 4. Cum a ajuns Ariana în situația de a fi dependentă de operațiile estetice

Episodul 6 de Povești de familie. Casandra, tânăra care a rămas însărcinată după ce a fost drogată și abuzată de prieteni

Citește și
elwira petre si mihai petre purtand geci albastre pe platourile de filmare asia express langa o doamna din echipa de filmare
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
Cine e Elwira Petre de la Asia Express sezon 4. Cu ce se ocupă soția lui Mihai Petre
prezentatorii si jurata pe scena x factor
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Loredana crede că a găsit atuul pentru finala X Factor, sezonul 10: ”Nu puteam să am atâta imaginație!”
Colaj cu Liviu Vârciu și Ramona
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Prețul cel bun, 17 septembrie 2021. Ramona, coprezentatoarea emisiunii, a făcut o mărturisire despre viața personală
Mai multe articole

În epsodul 6 de Povești de familie a fost prezentată povestea Casandrei, o liceană dornică de distracție, care nu și-a dat seama că cei pe care îi credea prieteni, îi voiau de fapt răul. Și-a creat un anturaj cu doi colegi care la prima vedere păreau inofensivi, însă aceștia aveau intenții ascunse. În timpul unei petreceri cei doi colegi i-au pus somnifere puternice în băuturi, pentru a profita de ea în timp ce era adormită.

Tânăra Casandra a rămas însărcinată. La scurt timp, cei doi tineri au apelat la aceeași metodă și pentru a profita de Mara, colega Casandrei. Pentru că a fost supusă unei concentrații mai mari de somnifer, Mara a intrat în comă, iar Casandra a aflat astfel că a fost și ea victima celor doi colegi, în care a avut încredere.

Cosmin, unul dintre colegii care au abuzat-o pe Casandra i-a mărturisit acesteia ce a făcut, spunându-i, de asemenea, că mereu a fost îndrăgostit de ea. Poliția a investigat cazul și i-a prins pe cei doi făptași.

„Uneori, cei pe care îi considerăm prieteni, sunt cei care vor să ne rănească”, a concluzionat Casandra.

Ultimele știri