Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 56, 16 mai 2022. Teona și Carina, despre aparențe, lipsuri, familie și fugă

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 16 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o lecție despre a nu judeca oamenii și anumite situații | Antena 1

Episodul de azi vine cu povestea a două tinere, în paralel, Teona și Carina, care, la rândul lor, au propriile povești, total diferite.

Este o lecție despre a nu judeca și despre a înțelege anumite situații pe care viața le oferă.

Povești de familie sezonul 2, episodul 56, 16 mai 2022. Teona află că prietena ei, Carina, este o impostoare căutată de oamenii legii

Povestea Teonei este a unei fete care provine dintr-o familie de bani gata, în care totul se cumpără cu bani și pentru care părinții nu fac altceva decât să compenseze lipsa iubirii cu bani.

La 22 de ani, aceasta are tot ceea ce își poate dori, mai puțin o familie reală. Aflată într-un hotel, Teona are ceva probleme la plata facturii hotelului și în lobby o cunoaște pe Carina, care îi plătește și-i rezolvă problema.

Ulterior, Teona vrea să o răsplătească și o invită să doarmă la ea acasă.

Fetele dezvoltă o prietenie iar Carina se dă drept o fată de bani gata, care a călătorit foarte mult și care are o mulțime de povești interesante.

Teona este prinsă în mirajul poveștilor, însă Carina observă foarte bine că Teonei îi lipsește foarte mult iubirea părinților.

Carina provine dintr-un orfelinat și a făcut tot posibilul să acceseze o lume a oamenilor cu bani, prin ambiție, inteligență, noroc pe care și l-a făcut singură și, pe alocuri, prin metode nelegitime.

Însă, ea înțelege foarte bine sentimentul de a nu avea parte de iubirea părinților.

Așadar, se decide să facă ceva pentru Teona. Aceasta îi umblă în telefon și îi găsește contactele părinților, și, fără ca Teona să se prindă, aranjează o întâlnire pentru ea și părinții ei, întâlnire care decurge foarte bine.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 54, 12 mai 2022. Violența duce la și mai multă violență. Cum poate fi evitată

Povești de familie sezonul 2, episodul 56, 16 mai 2022. Teona își salvează prietena de poliție și îi rămâne recunoascătoare pentru că a reapropiat-o de familia ei

Între timp, poliția află că Teona este prietenă cu Carina, și, inițial, aceasta nu este suspectă de complicitate, ci este considerată victimă a Carinei.

Ulterior, poliția îi cere Teonei să aranjeje un flagrant, pentru a o prinde pe Carina.

Teona acceptă, însă, la momentul flagrantului, aceasta schimbă brusc regulile aranjamentului și îi dă de înțeles Carinei că nu ar trebui să se prezinte la întâlnirea aranjată între ele două.

Carina înțelege mesajul și fuge din calea poliției, iar Teonei i se cere să nu părăsească localitatea.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 55, 13 mai 2022. Pericolele ascunse ale ideii de a fi influencer și de a renunța la educație

Ulterior, Teona este mulțumită că și-a salvat prietena și îi este profund recunoascătoare că a ajutat-o să își recapete relația cu părinții ei.

Nu a judecat-o și a înțeles o lecție de viață care a făcut-o să conștientizeze faptul că ceea ce pentru unii oamenii vine în mod gratuit, pentru alții poate fi un real lux, atunci când nu au avut parte niciodată de anumite lucruri.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x