Antena Căutare

Povești de familie, sezon 2, episodul 65, 27 mai 2022. O lecție despre trădare, iertare și șansa la o nouă viață

Serialul „Povești de familie” aduce și de data aceasta telespectatorilor întâmplări ce pot deveni adevărate lecții de viață. Descoperă ce s-a întâmplat în episodul difuzat în data de 27 mai 2022.

colaj povesti de familie Galerie
Povești de familie vine cu o lecție importantă despre pierdere și iertare | Antena 1

Ediția de azi vine cu povestea Ioanei și a fiicei sale, Daciana, pe care viața le pune într-o situație atât dureroasă cât și complicată.

Povești de familie, sezon 2, episodul 65, 27 mai 2022. Daciana este îndepărtată, la naștere, de mama ei naturală

Ioana rămâne însărcinată iar mama tatălui copilului îi cere să i-o dea ei pentru că îi va oferi o viață mult mai bună decât ar putea avea alături de ea.

Speriată și neajutorată, Ioana acceptă acest târg și, la câteva luni după, se întoarce și cere copilul înapoi, însă i se spune că fetița ei a murit.

Urmează o perioadă extrem de grea pentru Ioana iar rana nu se vindecă niciodată.

Între timp, fetița, pe nume Daciana, crește, timp de 16 ani alături de soția tatălui care, acum este în fază terminală de cancer și nu mai are prea mult timp de trăit.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 64, 26 mai 2022. Nevoia de bani întinde capcane periculoase. Ce a pățit Adina

Între timp, Ioana, mama naturală a Dacianei se ocupă cu crearea de bijuterii și intră în viața Dacianei.

Femeia care a crescut-o, ca o mamă, decide că este timpul ca Daciana să o cunoască pe Ioana, mama ei naturală, înainte ca ea să moară, ca să nu rămână singură apoi.

Astfel, Ioana, care la rândul ei credea că fiica ei este moartă, află că Daciana este fiica ei și trece printr-un șoc însă acceptă ca Daciana să afle adevărul, chiar cu riscul de a nu fi acceptată ca mamă.

Citește și:Povești de familie, sezon 2, episodul 63, 25 mai 2022. O lecție despre teama de a vorbi despre viol și alte amenințări

Modul în care Daciana află că Ioana este mama ei vine într-un context dur, ea văzându-l pe tatăl ei alături de Ioana și suspectând că cei doi au o relație.

Copila se supără și-i spune tatălui ei că ea nu o să accepte niciodată ca cineva să-i ia locul mamei sale. Atunci tatăl ei răbufnește și-i spune adevărul.

Povești de familie, sezon 2, episodul 65, 27 mai 2022. Daciana o acceptă pe Ioana și îi dă șansa de a-i fi mamă pentru restul vieții

Fetei îi este greu să accepte, însă, după o discuție cu mama ei, care era pe patul de spital, Daciana este de acord să îi dea o șansă Ioanei.

Ioana este un om bun. Viața a trecut-o prin multe dar te iubește așa cum te iubesc și eu. Eu ți-am fost mamă timp de 16 ani, acum dă-i și ei o șansă să-ți fie mamă pentru restul vieții. Suntem prea fragili ca să rămânem singuri, i-a spus mama ei, de pe patul de spital.

Ulterior, Daciana a înțeles că mama ei are dreptate și că Ioana este un om bun și a primit-o în viața ei.

La final, lucrurile s-au aranjat pentru toată lumea și iubirea a fost cea care a adus soluțiile cele mai bune în viețile tuturor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x