Antena Căutare

Power Couple România, 21 februarie 2024. Radu Siffredi și-a pierdut curajul. Frica a pus stăpânire pe gândurile lui

În cea de a noua ediție, telespectatorii au putut observa cum s-a desfășurat proba hotărâtoare a cuplurilor, probă care a rămas de-a dreptul memorabilă pentru participanții care au dus o luptă grea cu unele dintre cele mai mari temeri. Iată ce momente de suspans au trăit concurenții din nou la înălțime și cum s-au descurcat împreună.

colaj foto cu radu siffredi si dani otil la power couple romania Galerie
Radu siffredi a încercat să-și învingă teama, în ediția 9 a emisiunii Power Couple România | Antena 1

După ce testul atenției distributive a fost picat aseară de toți concurenții, misiunea lor dovedindu-se mult prea complicată sub presiunea cronometrului, cuplul cu cei mai puțini bani rămași în cont, format din Roxana Blenche și Cătălin Bucur, a fost propus spre eliminare.

Așadar, atât ei, cât și Oana Matache cu Radu Siffredi, care s-au aflat pe penultimul loc, au dat tot ce au putut la proba de cuplu pentru a evita astfel eliminarea din concurs.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina

În această seară, noua provocare a iscat panică printre concurenți! De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții au fost nevoiți să se concentreze pentru a identifica defectele celuilalt.

Mai mult decât atât, pentru a muta dintr-o parte în alta un suport pe care se află defectul ales, aceștia au avut de executat în aer un amplu balans… înfricoșător pentru mulți dintre ei.

Cum s-au descurcat cuplurile față-n față la proba „Te iubesc așa cum ești!”, cine a mers până la capăt și cine a părăsit casa cuplurilor din Gozo, telespectatorii au aflat în ediția Power Couple România difuzată pe Antena 1 și AntenaPlay de la 20:30.

Power Couple România, 21 februarie 2024. Radu Siffredi, surprins în ipostaze total neașteptate

Pentru că Oana și Radu s-au aflat pe penultimul loc la proba de ieri, cei doi au pornit cu mult mai mult curaj și determinare de această dată.

Cu toate acestea, Radu a ținut să-l întrebe pe Dani dacă este în siguranță la înălțime, pentru că văzut în fața faptului împlinit au apărut emoțiile, iar frica și-a făcut apariția.

Oana i-a recomandat să tragă de sfoara de care era legat pentru a strânge corsetul mai tare, dar Radu a cam exagerat, moment în care Dani Oțil a intervenit de urgență:

„Nu mai trage de ăla, Radu!” a țipat prezentatorul la Radu Siffredi chiar înainte ca proba să înceapă.

Citește și: Power Couple România, 21 februarie 2024. Anamaria și Tudor, momente greu de imaginat la finalul probei de cuplu

Oana a dovedit cât de bine se descurcă și i-a recomandat și iubitului său să încerce înainte de start pentru că o să-i pară rău.

În timp ce Dani le oferea detalii importante concurenților, Radu l-a întrerupt din cauza fricii care a pus stăpânire pe el.

„Mai repede, te rog! Nu! Nu! Nu! Îmi pare rău, frate, îmi pare rău, nu e pentru mine. Nu este pentru mine! Îmi pare rău, îmi vine să zic nu de acum, să ne dăm jos. Băi boss, ascultă-mă puțin! Poți să mă asculți? Mă știi, da? E un NU!” a strigat concurentul plin de teamă în timp ce Oana îl implora să încerce măcar.

Insistențele ei au funcționat, iar Radu a încercat prinzând puțin mai mult curaj.

Imediat după start, Oana s-a aplecat încrezătoare pentru a lua un suport și l-a luat pe cel care scria „răzbunător”.

În tot acest timp, Radu striga că nu poate să facă proba, stând nemișcat și îngreunând partea iubitei sale de a se balansa până la el.

Atunci când a venit rândul lui, el a preluat primul suport pe care scria „lentă”, iar Oana l-a aprobat.

Pentru Radu, proba s-a dovedit a fi un calvar, stând mai mult nemișcat, dar înjurând de câte ori a avut ocazia.

După 3 suporturi pe care Oana le-a refuzat, Radu și-a ieșit din minți, înjurând din nou.

„Nu mai pot să îmi controlez picioarele!” striga concurentul.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Care este primul cuplu propus la eliminare! Proba de azi a făcut ravagii în pușculițe

Pentru că Oana a întâmpinat o dificultate în a mai găsi defecte pe panou, concurentul a „explodat” și n-a mai ținut cont de nimic înjurând iarăși:

„Ce mai sunt eu?! Pot să-i dau indicii? ***** Ce mai sunt eu?”

Pentru că iubita sa l-a numit „manipulator”, el a refuzat preluarea suportului și i-a zis să îl arunce pe jos. Din cauza faptului că nu aveau voie să facă acest lucru, cei doi au primit o penalizare de 5 secunde.

„Nu mă auzi că sunt nervos?” a țipat concurentul și la Dani Oțil atunci când l-a întrebat dacă chiar este așa cum l-a numit Oana.

Ajunși la 6 puncte, Radu nu și-a mai putut stăpâni reacțiile și a răbufnit din nou când a văzut ca Oana l-a numit încăpățânat.

„Doamne câte aș fi spus eu despre Radu, dar de ce nu mă întreabă nimeni? Îl cunosc de 3 săptămâni dar, ....” spune Dani Oțil care este întrerupt imediat de către concurent.

„Ia zi, bro, dacă ai tupeu, hai zi, hai zi că și cobor de aici!” strigat concurentul încercând să facă haz de necaz pe baza conversației vis a vis de situația în care se afla.

Următoarele trei răspunsuri pe care le-a oferit Oana au fost greșite, iar iubitul ei și-a pierdut din nou cumpătul.

„Cum sunt acum? Hai mă Oana, hai mă! Îmi spui mereu asta!” a strigat concurentul astfel încât s-o motiveze să aleagă un răspuns corect.

Surprinzător, cei doi au reușit să ajungă la numărul de 10 puncte și să câștige proba cu un timp de 24:57:59.

„Diseară să vii în rochie la eliminare te rog eu!” a pus Dani amuzat de toată situația în care s-a complăcut concurentul.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit Lizi

Power Couple România, 21 februarie 2024. Emi a țipat cât a putut de tare la soția lui. Cum a reacționat Mădălina... Power Couple România, 21 februarie 2024. Daiana Anghel, momente de groază și panică la proba „Te iubesc așa cum ești!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x