Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurenta care face performanță la rugby și l-a surprins total pe Andrei Ștefănescu

O concurentă a fost o surpriză plăcută pentru Andrei Ștefănescu. Georgiana a reușit să-l surprindă pe prezentatorul tv cu profesia ei.

Concurenta Georgiana l-a luat prin surprindere cu profesia sa la Prețul cel bun, 11 octombrie

Antena 1

O concurentă de la Prețul cel bun l-a luat prin surprindere pe prezentatorul tv Andrei Ștefănescu. Georgiana a fost invitată în platou pentru a-și încerca norocul la jocurile propuse de emisiune, însă profesia ei l-a luat prin surprindere pe Andrei.

Concurenta de la Prețul cel bun, 11 octombrie, care l-a luat prin surprindere pe Andrei Ștefănescu datorită profesiei sale

Concurenta Georgiana este o rugbistă de elită, iar când Andrei Ștefănescu a aflat acest lucru a ținut să-i pună mai multe întrebări, în special despre cum se desfășoară acest sport la femei.

„Ne mai trebuie un concurent și o invit în scenă pe Georgiana”, o anunță Andrei Ștefănescu pe concurentă.

Citește și: Prețul cel bun, 6 octombrie. Liviu Vârciu a primit o poreclă feroce din partea lui Andrei Ștefănescu. Cum l-a invitat în platou

„Bine v-am găsit, sunt profesor de educație fizică și rugbistă”, spune ea despre profesia ei.

„Eu nu sunt pregătit, sunt nepregătit total. Unde joci?”, o întreabă Andrei Ștefănescu.

„La Politehnica Iași”, spune ea.

„La liga 1?”, a rămas uimit Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 5 octombrie. Replicile amuzante pe care le-au avut în emisiune Liviu și Andrei Ștefănescu. „Erai la Urgențe”

„DA, la fete, post de talon, pe grămadă”, îi spune ea despre rolul ei din competiție.

„Acolo se mai dă și cu pumnul? Voi, fetele, ce mai faceți, vă mușcați, vă trageți de păr?”, întreabă, amuzat, Andrei Ștefănescu.

Citește și
ana de la mireasa intr-o rochie somon si alexandru intr-o camasa alba
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru
irina-fodor-zarug-lorelei-covor-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV
irina-fodor-steagul-asia-express
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Asia Express, 18 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din etapa 5 de pe Drumul Împăraților
Mai multe articole

„Da, mai mult de păr”, îi răspunde ea.

„Să câștigi, ia-le de păr pe toate!”, o încurajează Andrei Ștefănescu pe concurenta Georgiana.

Citește și: Prețul cel bun, 5 octombrie. Andrei Ștefănescu, glume pe seama înălțimii lui Liviu Vârciu. Ce i-a spus prezentatorului

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Ultimele știri