Antena Căutare

Prețul cel bun, 14 februarie 2022. Cererea în căsătorie bizară de care a avut parte această concurentă. Cum a primit inelul

Una dintre concurentele de la Prețul cel bun a povestit cum a cerut-o de soție partenerul ei de viață, iar cei doi prezentatori ai emisiunii au uimiți să afle modalitatea bizară prin care el i-a cerut mâna.

Prețul cel bun, 14 februarie 2022. Cererea în căsătorie bizară de care a avut parte această concurentă. Cum a primit inelul Galerie
Prețul cel bun, 14 februarie 2022. Cererea în căsătorie bizară de care a avut parte această concurentă. Cum a primit inelul | Antena 1

O concurentă de la Prețul cel bun i-a surprins pe prezentatorii emisiunii cu modul prin care partenerul ei de viață a cerut-o de soție. Iată ce le-a zis aceasta.

Concurenta de la Prețul cel bun, 14 februarie 2022, care a avut parte de o cerere în căsătorie inedită

Concurenta Larisa Bulgari de la Prețul cel bun a avut parte de o cerere în căsătorie bizară de la partenerul ei de viață și nu s-a ascuns și a împărtășit cu toată lumea povestea aceasta.

„O invităm în arenă pe Larisa Bulgari. Bună seara. Bulgari ca firma aceea celebră?”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Da”, răspunde ea.

Citește și: Prețul cel bun, 11 februarie 2022. Iuliana Luciu a făcut spectacol într-o rochie ultra-scurtă. Cum arată ținuta în partea de jos

„Foarte tare, ești foarte drăguță, Larisa. Spune-mi, te rog, cu cine ai venit în seara aceasta, Larisa”, întreabă Andrei Ștefănescu. „Cu logodnicul meu, tocmai ce m-a cerut”, răspunde ea.

„Foarte frumos. Cum a fos cererea?”, mai întreabă Andrei Ștefănescu. „A fost ceva pe repede înainte, pe nepusă masă. Eu stăteam pe tron ca o regină și a venit și m-a cerut. Ca să nu uit niciodată. Ceva de neuitat”, spune ea.

„Foarte inspirat. O să rămână în istorie. Cu ce te ocupi?”, mai întreabă prezentatorul tv. „Cânt și scriu”, spune ea.

Citește și: Prețul cel bun, 9 februarie 2022. Denisa a vorbit despre relația sa de 8 ani. Ce reacție a avut Liviu Vârciu când i-a aflat vârsta

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun (The Price is Right) este o emisiune de divertisment, de tip concurs, în care participanții concurează pentru a câștiga premii în bani și produse, aproximând sau ghicind exact prețul unor produse prezentate.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 11 februarie 2022. Iuliana Luciu a făcut spectacol într-o rochie ultra-scurtă. Cum arată ținuta în parte... Prețul cel bun, 15 februarie 2022. Ce a spus acest concurent când a fost întrebat cu cine a venit în emisiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x