Prețul cel bun, 15 septembrie 2021. Iuliana Luciu a renunțat greu la ursulețul pentru care s-a licitat. Reacția lui Liviu Vârciu

Concurenții au licitat pentru un ursuleț de pluș, iar Iulianei Luciu i-a fost greu să renunțe la el.

Iuliana Luciu a avut o apariție de senzație la Prețul cel bun

Antena 1

Concurenții de la Prețul cel bun au licitat pentru ursulețul pe care Andrei Ștefănescu l-a numit Vasilică. Alberto a spus că ar valora 37 de lei, Gabriela 23 de lei, Papa-Faye a estimat ursulețul la 40 de lei, iar Mioara a crezut că valorează 26 de lei.

Prețul real al ursulețului a fost de 25 de lei, iar în runda următoare a mers Gabriela. Mai mult, Gabriela a primit și ursulețul pentru care a licitat.

Ursulețul a fost adus în platou de co-prezentatoarea Iuliana Luciu, care s-a desprins cu greu de jucărie. Când Liviu Vâriu i-a luat ursulețul Iulianei, aceasta a încercat să-l convingă să i-l lase, dar prezentatorul i l-a oferit câștigătoarei.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, autoironii după ce Daniel și-a încordat mușchii în platou

„Ne facem de râs, Iuliana!”, i-a spus Liviu Vârciu co-prezentatoarei, luându-i ursulețul.

Iuliana Luciu, apariție de senzație la Prețul cel bun

Iuliana Luciu a purtat o ținută superbă în ediția a opta a show-ului Prețul cel bun. Cu un deolteu adânc, o pereche de tocuri înalte și o salopetă scurtă, galbenă, Iuliana Luciu a atras toate privirile. În partea de jos, salopeta a avut volane delicate care au completat perfect ținuta co-prezentatoarei.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Yasmin i-a spus „Ești frumos” în arabă lui Andrei Ștefănescu. Cum a reacționat prezentatorul

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și
asia-express-proba-hamam-sapun
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
Lui Connect-R i s-a făcut rău în timpul probei de la Asia Express. Ce a pățit: „Simțeam că mor! Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale”
zarug-lorelei-asia-express
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
Ce au ajuns să facă Zarug și Lorelei de la Asia Express pentru un loc de cazare: „Facem coregrafia delfinului”
lidia-estera-buble-colaj-asia-express
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Ce au putut face Lidia Buble și Estera șoferului care le-a luat la autostop, la Asia Express: „Mă fac de rușine”
Mai multe articole

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Vezi ediția integrală din Prețul cel bun pe Antena Play: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri