Antena Căutare

Prețul cel bun, 16 mai 2022. Andrei Ștefănescu, impresionat de povestea de dragoste a unui concurent. Ce dezvăluiri a făcut Florin

Florin Gabor este concurentul din ediția 76 a sezonului 2 Prețul cel bun care l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu cu povestea lui de dragoste. Iată cum și-a cunoscut soția, dar și cum au reacționat prezentatorii TV când au aflat că este polițist.

Colaj cu Andrei Ștefănescu și un concurent de la Prețul cel Bun Galerie
Florin Gabor este concurentul din ediția 76 a sezonului 2 Prețul cel bun care l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu cu povestea lui de dragoste | Antena 1

Cea mai nouă ediție din sezonul 2 Prețul cel bun a revenit pe micile ecrane ale telespectatorilor cu noi premii senzaționale, concurenți cu multă ambiție și doi prezentatori TV puși pe glume.

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au dat startul unei alte seri pline de surprize pentru public, dar și pentru participanți. După un schimb de replici savuroase cu colegul său, Andrei Ștefănescu a invitat la pupitru concurenții.

Citește și: Prețul cel bun, 13 mai 2022. Gestul care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să lăcrimeze. Cum a salvat o concurentă peste 20 de copii

Printre norocoșii din această seară se numără Florin Gabor. Acesta a venit din Toplița, Harghita, însoțit de familia sa, iar de meserie este polițist.

„Am lucrat la investigații criminale vreo 14 ani, iar acum lucrez la dispecerat. (...) Sunt lucruri urate care trebuie făcute de cineva...”, a mărturisit bărbatul.

Andrei Ștefănescu a fost surprins de povestea de dragoste pe care o are Florin cu soția sa

Florin a impresionat pe toată lumea cu meseria pe care o are, dar un alt subiect i-a atras atenția lui Andrei Ștefănescu. Se pare că prezentatorul de la Prețul cel bun a rămas impresionat de povestea de dragoste dintre concurent și soția sa.

Întrebat despre cum și-a cunoscut partenera, Florin a dezvăluit că totul a început la secția de poliție. În plus, acesta a mai spus că numele ei de familie este tot Gabor, coincidența fiind una uluitoare.

Citește și: Prețul cel bun, 12 mai 2022. Liviu Vârciu, contrariat de ocupația unui concurent. „Ne bucurăm când vedem unii mai neinspirați”

„Cineva acolo sus v-a ajutat să fiți împreună. Poliția v-a legat și sufletește. Tot ce ai făcut, ai făcut datorită acestei pasiuni.”, i-a transmis Andrei Ștefănescu.

Norocul i-a surâs lui Florin în ediția 76 din sezonul 2 Prețul cel bun, fiind primul concurent care a mers direct în marea finală a serii. Acesta „a primit” ajutor și din partea familiei sale.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x