Antena Căutare

Prețul cel bun, 18 mai 2022. Concurenta care l-a surprins pe Andrei Ștefănescu cu pasiunile ei: „Nu cred!”

În ediția de Prețul cel bun de pe 18 mai 2022 au venit noi concurenți dornici să câștige cât mai multe premii valoroase. Concurenții au impresionat cu aparițiile și poveștile lor de viață, dar și cu capacitatea de a ghici prețurile produselor.

Colaj cu Mariana și Andrei Ștefănescu Galerie
La începutul ediției de Prețul cel bun de pe 18 mai 2022, Andrei Ștefănescu i-a întâmpinat pe primii 4 concurenți ai licitației. | Antena 1

La începutul ediției de Prețul cel bun de pe 18 mai 2022, Andrei Ștefănescu i-a întâmpinat pe primii 4 concurenți ai licitației.

Ca în fiecare ediție, Andrei Ștefănescu a dorit să afle cât mai multe informații despre concurenții care au pășit în platoul de la Prețul cel bun.

Cine sunt primii 4 concurenți din ediția de pe 18 mai 2022 de Prețul cel bun

Primii concurenți de la Prețul cel bun au fost Mariana, Georgeta, Costel și Mihaela.

Mariana lucrează în domeniul HORECA și este pasionată de pescuit și de sport, fapt care l-a impresionat pe Andrei Ștefănescu.

„Sunt microbistă, merg la pescuit și pe stadion”, a spus Mariana.

„Nu cred! Cred că părinții tăi au vrut să fii băiat. Cred că iubitul tău e foarte fericit”, a răspuns Andrei Ștefănescu.

Georgeta vine din Buftea, este pensionată și a fost profesor de sprijin pentru copiii cu izabilități:

„Am reușit să pun pe picioare mai mulții copii care au reușit să facă și facultatea”, a spus Gerogeta, iar Andrei Ștefănescu a apalaudat-o pentru asta.

Costel vine din Mizil și este șofer de camion, iar Mihaela vine din București și e agent imobiliar.

Citește și: Prețul cel bun, 13 mai 2022. Gestul care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să lăcrimeze. Cum a salvat o concurentă peste 20 de copii

Care a fost primul obiect licitat în ediția de Prețul cel bun de pe 18 mai 2022

Primul obiect pentru care au licitat concurenții este un dispozitiv de preparat iaurtul.

Mariana a spus că obiectul costă 120 de lei, Georgeta a spus 110, Costel a spus 119, iar Mihalea a estimat produsul la 89 de lei.

Mariana s-a apropiat cel mai bine, pentru că obiectul costă 199 de lei.

Citește și: Prețul cel bun, 16 mai 2022. Andrei Ștefănescu, impresionat de povestea de dragoste a unui concurent. Ce dezvăluiri a făcut Florin

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 17 mai 2022. Andreea a impresionat cu frumusețea ei. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a văzut-o... Prețul cel bun, 19 mai 2022. Diana a mărturisit că a filmat cu Liviu Vârciu la un serial: „N-a vrut să se întâlnească cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x