Antena Căutare

Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Ștefan a câștigat 4 premii și l-a uimit pe Liviu Vârciu cu înălțimea sa

Ștefan a câștigat o mașină de spălat vase, o tabletă, o bicicletă de fitness și o oală sub presiune, în ediția 12 de la Prețul cel bun.

Colaj cu Liviu și Ștefan, la Prețul cel bun Galerie
Ștefan a câștigat 4 premii la Prețul cel bun | Antena 1

De cum a venit în platou, Liviu Vârciu a remarcat diferența de înălțime dintre el și concurnetul Ștefan. Tocmai datorită înălțimii, prezentatoul a descris proba pe care urma să o joace ca fiind făcută pentru Ștefann

„Cine a inventat acest joc: „Pericolul” știa că Ștefan va veni la noi aici la Prțeul cel bun și va veni în același peisaj. Jocul ăsta e făcut pentru tine”, a spus Liviu Vârciu, înainte de începerea jocului.

Ștefan a jucat pentru pretru 4 produse și anume: o mașină de spălat vase, o oală sub presiune, o tabletă cu un design minimalist de ultimă genreație și o bicicletă pentru fitness.

Cum s-a descurcat concurentul Ștefan, în ediția 12 de Prețul cel bun

Pe tabla pe care era scris „Pericolul” a fost afișat prețul unuia dintre cele 4 produse menționate, iar Ștefan a trebuit să le numească pe celelelate 3 produse, care nu aveau acel preț și anume de 1079 de lei.

„Pericolul este să-l spui pe cel care costă 1079 de lei”, a explicat Liviu Vârciu, iar concurentul a numit oala, tableta și bicicleta, estimând mașina de spălat la suma de 1079 de lei, având dreptate și câștigând astfel toate cele 4 produse.

Pe lângă abilitatatea de a ghici prețul cel bun, Ștefan s-a remarcat cu înălțimea sa. Liviu Vârciu a glumit în timp ce a dezvăluit prețurile fiecărui produs și nu l-a lăsat pe Ștefan să s eapropie de el, pentru a nu se observa diferența de înălțime.

Mai mult, Liviu Vârciu a și fugit prin spatele panoului, pentru a nu fi în același loc cu Ștefan:

„Nu trecem unul pe lângă altul, da? Dau rău la televizor”, a gluit Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Liviu Vârciu a sărit în ajutorul Iulianei Luciu: „Ce m-aș face fără tine”... Prețul cel bun, 21 septembrie 2021. Claudia Radu de la Chefi la cuțite a încercat să ghicească prețul unei tigăi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x