Antena Căutare

Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Iany i-a uimit pe toți cu apariția sa nonconformistă: „Te-ai asortat cu Iuliana Luciu”

Iany a fost foarte emoționat când a aflat că a câștigat una dintre licitațiile ediției cu numărul 14 de Prețul cel bun.

iany-liviu-varciu-colaj-iuliana-luciu-pretul-cel-bun Galerie
Iany a câștigat una dintre licitațiile de la Prețul cel bun | Antena 1

Iany a fost cel mai aproape de suma unuia dintre produsele licitate în ediția 14 Prețul cel bun, așa că a mers la proba următoare, dar nu îaninte de a se prezenta și de a sta d evorbă cu prezentatorul Liviu Vârciu.

De cum l-a văzut dincolo de pupitrul licitației, Liviu Vârciu a observat că ținuta concurentului se asortează cu cea a co-prezentatoarei Iuliana Luciu.

„Uite, V-ați asortat. Tu cu Luciu”, a spus Liviu Vârciu.

Iany a mărturisit că este student la Universtitatea Națională de Arte.

„Sunt din Iași, dar locuiesc de 6 ani în București. Sunt student. Am studiat la UnArte și din toamnă voi studia scenografia de teatru”.

Cum s-a descurcat Iany la jocul de la Prețul cel bun

Iany a jucat proba toboganului, unde a fost pus în situația de a da cu zarul pe tobogan, da rnu înainte de a ordona în ordinea prețurilor 3 obiecte: un șampon, un prosop și un borcan cu miere. Astfel, concurentul a obținut 3 zaruri pentru că a ghicit că prospul era mai scump decât șamponul, iar borcanul d emiere mai ieftin decât prosopul.

Concurentul ar fi putut câștiga un mobilier de grădină, sau o sumă de bani, în funcție de rezultattul zarurilor. La prima aruncare, Iany a câștigat 900 de lei și a decis să nu mai beneficieze și de celelalte 2 aruncări, rămânând cu suma dată, și renunțând la mobilierul de grădină.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 7 septembrie 2021. Doamna Emilia i-a atras atenția lui Liviu Vârciu. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 14 septembrie 2021. Gabriela și Viorel sunt divorțați, dar au concurat împreună. Povestea celor doi

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 22 septembrie 2021. Gabriela a ghicit prețul exact al unui balansoar și a câștigat 1.000 de lei pe loc... Prețul cel bun, 23 septembrie 2021. Melinda Cutur, fostă concurentă la Chefi la cuțite a ghicit suma exactă la licitație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x