Antena Căutare

Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care l-a făcut pe Andrei Ștefănscu să fie invidios. Care a fost motivul

Unul dintre concurenții de la Prețul cel bun l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să fie invidios total. Iată care a fost motivul.

Concurentul de la Prețul cel bun pe care Andrei Ștefănescu a fost invidios Galerie
Concurentul de la Prețul cel bun pe care Andrei Ștefănescu a fost invidios. Iată care a fost motivul | Antena 1

Unul dintre concurenții de la Prețul cel bun l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să fie invidios pe el. Iată că, totul a fost doar o glumă, Andrei fiind invidios pe unul dintre concurenții de astăzi fiindcă avea un păr bogat, iar el este chel.

Concurentul de la Prețul cel bun, 7 octombrie, care l-a făcut invidios pe Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu a fost invidios pe unul dintre concurenții ediției de pe 7 octombrie. Prezentatorul tv l-a prezentat în platou pe Ion Marcu și i-a spus că are un păr superb, aproape că s-a enervat pe el, în glumă.

Citește și: Prețul cel bun, 6 octombrie. Liviu Vârciu a primit o poreclă feroce din partea lui Andrei Ștefănescu. Cum l-a invitat în platou

„Ulitmul concurent din această seară, din primii patru. Ion Marcu. Asta e un look de invidiat. Mă uit la părul dumneavoastră și îmi vine să vă strâng de gât, să vă iau în brațe, vă dați seama ce păr frumos aveți”, spune Andrei Ștefănescu.

„Sunt pensionar militar”, spune domnul Marcu.

„Și Moș Crăciun în timpul liber?”, întreabă Liviu.

„Da, așa e”, spune concurentul.

„Sunteți căsătorit?”, întreabă prezentatorul tv.

„Da, am și doi băieți și nepoți. Da, e natural părul meu. Am făcut și pe Moș Crăciun”, spune concurentul.

Citește și: Prețul cel bun, 6 octombrie. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-ar întoarce la școala primară. Ce i-au propus unei învățătoare

Cei doi au mai discutat despre cariera concurentului care acum este la pensie, iar Liviu Vârciu a fost surprins să audă ce meserie a avut acesta.

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 6 octombrie. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-ar întoarce la școala primară. Ce i-au propus unei învă... Prețul cel bun, 7 octombrie. Iuliana Luciu și-a găsit un „iubit” în emisiunea de astăzi. A pupat un manechin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x