Antena Căutare

Prețul cel bun, 7 octombrie. Iuliana Luciu și-a găsit un „iubit” în emisiunea de astăzi. A pupat un manechin

Iuliana Luciu a făcut o glumă în platoul Prețul cel bun și toți s-au amuzat complet. Vedeta a pupat un manechin, iar prezentatorii emisiunii au râs.

Iuliana Luciu și-a găsit un „iubit” la Prețul cel bun

Antena 1

Iuliana Luciu și-a găsit un „iubit” la Prețul ce bun, 7 octombrie. Vedeta a pupat în timpul emisiunii un manechin, iar Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au amuzat teribil.

Iuliana Luciu a pupat un manechin la Prețul cel Bun, 7 octombrie. Cum s-au amuzat prezentatorii

Iuliana Luciu a făcut o glumă de zile mari la Prețul cel bun. Vedeta s-a pupat cu un manechin despre care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au spus că ar fi viitorul ei iubit. Iuliana Luciu a ținut la glume și a pupat un manechin în timpul emisiunii.

„O ținută de toamnă pentru un bărbat stilat”, prezintă Andrei Ștefănescu produsul propus pentru licitație.

Citește și: Prețul cel bun, 6 octombrie. Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu s-ar întoarce la școala primară. Ce i-au propus unei învățătoare

„Cine spunea că Iuliana Luciu nu și-ar fi găsit iubit, jumătatea”, spune Liviu Vârciu.

„Înalt, nu spune nimic. Bine făcut, are și pătrățele. E exact cum mi-am dorit să fie”, spune Iuliana Luciu.

„Cuplul anului 2021. Dar ce-a pățit? I-a căzut părul de la Covid?”, întreabă Liviu Vârciu.

„Mie mi-a căzut înainte”, spune Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 5 octombrie. Replicile amuzante pe care le-au avut în emisiune Liviu și Andrei Ștefănescu. „Erai la Urgențe”

„Eh, așa e el”, mai spune Iuliana Luciu, după ce a pupat pe buze un manechin.

Modalitatea de selecție a concurenților pentru show-ul Prețul cel bun

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Citește și: Prețul cel bun, 4 octombrie 2021. Liviu Vârciu, surprins complet de un concurent care a venit cu o căciulă cu cap, de marmotă

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/pretul-cel-bun

Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care l-a făcut pe Andrei Ștefănscu să fie invidios. Care a fost motivul... Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care i-a ridicat părul pe mâini lui Liviu Vârciu după ce a doborât un „record a...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x