Antena Căutare

Prețul cel bun, 8 octombrie. Concurenta care i-a sărit în brațe de bucurie lui Liviu Vârciu. Ce a câștigat

Liviu Vârciu a fost surprins total de concurenta Amalia care i-a sărit în brațe, fericită că a câștigat la licitație. Iată ce produs a câștigat ea.

O concurentă de la Prețul cel bun i-a sărit în brațe lui Liviu Vârciu fiindcă a câștigat licitația Galerie
O concurentă de la Prețul cel bun i-a sărit în brațe lui Liviu Vârciu fiindcă a câștigat licitația | Antena 1

Concurenta Amalia l-a luat prin surprindere pe Liviu Vârciu după ce a câștigat o licitație la Prețul cel bun și l-a luat în brațe.

Concurenta care i-a sărit în brațe lui Liviu Vârciu la Prețul cel bun, 8 octombrie 2021. Ce a câștigat

Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză de zile mari la Prețul cel bun, după ce o concurentă i-a sărit în brațe de fericire fiindcă a câștigat o lampă. Femeia nu s-a putut abține de bucurie și a țipat de fericire.

„Licităm imediat pentru ultima oară în această seară la Prețul cel bun”, spune Liviu Vârciu.

„O lampă cu lavă, o lampă mimnunată cu lampă”, spune Andrei Ștefănescu.

Citește și: Prețul cel bun, 6 octombrie. Liviu Vârciu a primit o poreclă feroce din partea lui Andrei Ștefănescu. Cum l-a invitat în platou

„Dacă sunteți pregătiți să licitați, vă invit acum”, spune Liviu Vârciu.

„84 lei, 75 lei, 90 lei, 80 lei”, au fost prețurile pe care le-au dat concurenții.

„Amalia este cea mai aproape, 79 lei costă. Gata, liniștește-te că mă ia și pe mine inima. Ce a căștigat, nu știe. Hai să păstrăm și pentru finală un pic. Nu s-a mai bucurat nimeni în halul ăsta la o lampă. Scoate lampa din priză că s-a bucurt prea mult și vreau să o țină. Cu ce te ocupi?”, spune Liviu Vârciu, încercând să o facă pe concurentă să se liniștească.

„Sunt infirmieră”, spune concurenta.

„Aplauze pentru treaba asta, măcar că are grijă de noi. Unde?”, spune Liviu Vârciu.

„La maternitatea Giulești. E frumos să văd în fiecare zi bebeluși”, mai spune ea.

Citește și: Prețul cel bun, 6 octombrie. Piticul de grădină care a fost comparat cu o vedetă din tv. Ce au spus prezentatorii emisiunii

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 8 octombrie. Cât costă o hârtie igienică cu formă de Sudoku. Ce sumă trebuie să dai pentru o bucată... Prețul cel bun, 11 octombrie. Concurentul în vârstă de 80 de ani care a amuzat tot platoul. Ce i-a spus prezentatorului ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x