Antena Căutare

Prețul cel bun, 8 octombrie. Concurenta care l-a făcut pe Liviu Vârciu să exclame „Extraordinar!”

O concurentă de la Prețul cel bun a reușit să-l facă pe Liviu Vârciu să exclame „Extraordinar!”. Care a fost motivul pentru care el a făcut acest gest.

O concurentă de la Prețul cel bun l-a luat prin surprindere pe Liviu Vârciu în ediția din 8 octombrie Galerie
O concurentă de la Prețul cel bun l-a luat prin surprindere pe Liviu Vârciu în ediția din 8 octombrie | Antena 1

Liviu Vârciu a fost surprins total de o cocnurentă de la Prețul cel bun, 8 octombrie 2021. Aceasta a reușit să ghicească un preț perfect și prezentatorul a fost uimit de acuratețea ei.

Concurenta de la Prețul cel bun, 8 octombrie, care l-a făcut pe Liviu Vârciu să exclame „Extraordinar”

O concurentă de la Prețul cel bun 2021, în ediția de pe 8 octombrie, a reușit să-l facă pe Liviu Vârciu să exclame „Extraordinar” după ce aceasta a ghicit perfect prețul cel bun al unei mâncări de bebeluși.

Citește și: Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care l-a făcut pe Andrei Ștefănscu să fie invidios. Care a fost motivul

Aceasta a reușit să nimerească perfect fiindcă și ea are un bebeluș acasă.

„Sunt în concediu de maternitate, am un bebe mic”, spune Sorina, concurenta.

„Acesta este jocul tău. Jocul la care tu o să joci foarte simplu. Dacă te pricepi la jocul”, spune Liviu Vârciu.

„Redecorează-ți baia cu setul de mobiier complet compus din dulap, lavoar, oglindă, baterie retro și o mască de lavoar”, a prezentat Andrei Ștefănescu premiul.

„Ca să câștigi trebuie să spui cele mai scumpe produse dintre toate de aici”, îi explică Liviu Vârciu concurentei.

Citește și: Prețul cel bun, 7 octombrie. Iuliana Luciu și-a găsit un „iubit” în emisiunea de astăzi. A pupat un manechin

„Spune-mi produsele de la scump la ieftin”, mai spune el.

„Laptele praf e cel mai scump, apoi cartea de colorat și apa micelară”, a decis Sorina.

„Tu chiar și-ai făcut lecțiile”, concluzionează Liviu Vârciu.

„e 7 lei mancarea de bebluși”, îl uimește Sorina pe Liviu Vârciu.

„Extraordinar! 7 lei! Ai câștigat mobilierul de baie. Extraordinar!”, a rămas uimit Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Publicul de acasă poate juca Prețul cel Bun pe aplicația Antena 1, unde se organizează frecvent sondaje și se lansează provocări cu premii. La fel ca în platoul emisiunii, utilizatorii aplicației sunt puși în situația de a estima prețuri pentru a primi abonamente Antena PLAY și alte surprize.

Prețul cel bun, 7 octombrie. Concurentul care i-a ridicat părul pe mâini lui Liviu Vârciu după ce a doborât un „record a... Prețul cel bun, 8 octombrie. Cât costă o hârtie igienică cu formă de Sudoku. Ce sumă trebuie să dai pentru o bucată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x