Căutare Live

"Uriaşul" lui Bontea a câştigat trofeul "Chefi la cuţite"! Mihai Munteanu, eroul tunicilor albastre! "Câștigătorii sezonului 6, suntem 2 la număr, sunt eu și ...'' 

Emoțiile și tensiunea au atins cote maxime, în finala celui de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”, difuzată marți seară de Antena 1. 

Mihai Munteanu alias Munti, câștigătorul concursului ,,Chefi la cuțite" face dezvăluiri emoționante ,,Câștigătorii sezonului 6, suntem 2 la număr, sunt eu și ...'' Uite ce va face ,"Uriaşul" lui Bontea cu premiul de 30.000 de euro!

Emoțiile și tensiunea au atins cote maxime, în finala celui de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”, difuzată marți seară de Antena 1.

Momentul dinaintea desemnării câștigătorului sezonului 6 al emisiunii ,,Chefi la cuțite'' a fost de maximă intensitate pentru toți finaliștii.

Farfurii spectaculoase, jurați de seamă, și o luptă crâncenă între cei mai buni bucătari rămași în cursa de anul acesta, au făcut parte din peisajul unei ultime ediții ce a strălucit, în cele din urmă, în culoarea albastră.

Cel care a simțit însă cea mai mare bucurie în seara de marți a fost nimeni altul decât Munti - Mihai Munteanu din tabăra lui chef Sorin Bontea, singurul reprezentat din finală. Acesta și-a adjudecat trofeul și premiul de 30.000 de euro, dar și pe plan emoțional, acesta a trăit una dintre cele mai mari experiențe ale vieții.

Bucuria a fost maximă și pentru restul echipelor care l-au sărbătorit pe câștigător în cel mai delicios mod: confetti, șampanie și multe îmbrățișări!

Întrebat la ,,Prietenii de la 11'' cum s-a simțit când a aflat numele câștigătorului, Munti, mărturisește că i-au fugit picioarele de sub el și nu a știut cum să reacționeze pentru că nu s-a așteptat niciodată să câștige premiul. Monti afirmă că pe cine ar fi văzut el în finală, erau Silviu, Maria și Andrei, dar se bucură că s-a aflat și el acolo și a reușit să și câștige.
Câștigătorii sezonului 6, suntem 2 la număr, sunt eu și ...''

Urmărește întregul moment de la ,,Prietenii de la 11" în materialul video de mai sus!

,,Prietenii de la 11''.Angela Rusu își încântă fanii cu o melodie superbă despre iubire. Ascult-o și tu chiar acum... ,,Prietenii de la 11''. Doiniţa Oancea şi-a dus iubitul secret la Barcelona! Cât mai este până se mărită?...
Ultimele știri