Antena Căutare

Surpriza trăită de Adriana de la Rămân cu tine, la întâlnirea cu Cristi! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Nu mă așteptam”

Tot în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 am putut descoperi ce s-a întâmplat la întâlnirea romantică la care au mers Cristi și Adriana!

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!

În ritmul unei celebre melodii din stilul electronic, Cristi Neagu și-a făcut apariția în pași de dans și cu zâmbetul pe buze, încercând să arate concurentelor de la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 că este pretendentul perfect!

Cristi și Adriana au mers la întâlnire, în emisiunea Rămân cu tine de la Antena 1

La finalul votului, tânăra pe care a reușit s-o cucerească a fost chiar superba Adriana. În a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena, cei doi au avut parte de o întâlnire romantică, moment în care au reușit să descopere mai multe unul despre celălalt.

citește și: Urmează o întâlnire extrem de sexy la Rămân cu tine! Cine este blonda care l-a cucerit pe Cristi: „Brioșele se fac mai bine în doi”

„Este foarte, foarte frumoasă. Este o persoană emotivă în fața camerelor. Cred că se va schimba totul când vom fi doar noi doi”, a dezvăluit Cristi despre frumoasa tânără.

„Mi-aș fi dorit să fie mai curios, mai bărbat, să aibă inițiativă”, a fost reacția Adrianei, atunci când a fost întrebată ce părere are despre tânărul de lângă ea.

citește și: „La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani”

Surpriza trăită de Adriana de la Rămân cu tine, la întâlnirea cu Cristi! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Nu mă așteptam”

Cristi și Adriana de la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au mers la o super întâlnire

Cristi și Adriana de la emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 au mers la o super întâlnire

„Am 27 de ani și mă gândesc că ar trebui să mă pun la casa mea, cu persoana potrivită. Adriana ar putea să fie persoana potrivită, după ce o voi cunoaște mai bine”, a mai dezvăluit Cristi, semn că nu este exclus ca cei doi să formeze un cuplu în adevăratul sens al cuvântului!

citește și: Detalii picante după întâlnirea de la Rămân cu tine! Ce a dezvăluit Sergiu Balaban despre Dina: „Nu puteți să dați pe post”

Ce s-a întâmplat la întâlnire? Află urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Rămân cu tine”, de la Antena 1!

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

„La copii cum te prezinți?”. Armand le-a înnebunit pe concurentele de la Rămân cu tine! Ce talent ascuns are pretendentu... Zizu, ce le-ai făcut?! Un sudanez a făcut show la Rămân cu tine, dar un cuvânt a pus toate tinerele pe fugă: „Nu știu da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x