Antena Căutare

5GANG, trupa fenomen, s-a reunit pentru ultima dată la Revelionul lui Dan Negru 2022. Ce a avut de spus Selly

5GANG, una dintre cele mai apreciate trupe, s-a renunit pentru ultima dată la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor. Aceștia au făcut un moment impresionant, iar Selly a vorbit despre ultimul proiect împreună.

colaj-5gang-revelion-dan-negru Galerie
Aceștia au făcut un moment impresionant, iar Selly a vorbit despre ultimul proiect împreună. | Antena 1

5GANG, trupa fenomen, s-a destrămat în luna septembrie. Anunțul a fost făcut de Selly pe rețelele sociale. La aproape 3 luni de la seprarea membrilor trupei, Dan Negru i-a reunit pe toți pentru ultima oară la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor.

Toți puștii au fost înnebuniți după proiectul 5GANG, trupa a rupt, a fost trupa fenomen. A fosto nebunie! Când ați anunțat că vă destrămați, am văzut un stadion plin de copiii plângând. Nu știam ce se întâmplă. Hai să facem o chestie! În noaptea asta de Revelion, hai să reunim 5GANG pentru toții copiii din România. Pentru ultima dată reunim o trupă fenomen”, a spus Dan Negru.

Ce a spus Selly despre ultimul proiect al trupei 5GANG, la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor

În platoul show-ului au început să intre, rând pe rând, toți membrii trupei 5GANG. Selly a ținut să spună câteva cuvinte înainte de a face un ultim moment spectaculos alături de foștii colegi de scenă.

Citește și: La doar 20 de ani, Selly a cheltuit 25.000 de euro într-o singură zi. Pe ce a dat banii și cum explică gestul său

Doamne, m-au luat emoțiile, iar eu nu am prea des emoții. (...) Deci mi s-a făcut pielea de găină. Vreau să zic cea mai tare coincidență lume. 31 decembrie, data în care Revelionul ăsta este difuzat e data în care cel de-al doilea film al nostru va fi lansat. E ultimul proiect și cel mai mare!”, a dezvăluit Selly, vizibil emoționat și mândru.

Ultima reuniune a celor de la 5GANG a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor energie, voie bună și show. Trupa fenomen a momentului a decis să facă o mare bucurie tuturor copiilor din România, reuniunea fiind o adevărată surpriză.

Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generaţiilor, show total pe Antena 1

Fiecare vedetă din spatele măștilor lui Dan Negru a petrecut cel puțin trei ore în cabina de machiaj, iar pentru unele s-au depăşit cinci ore.

Şi în acest an a fost respectată tradiţia realizării celor mai multe dintre măşti tocmai în Statele Unite ale Americii, mai exact la Los Angeles. Pentru cele create în România, transportul până la platoul de filmare a fost cel care le-a dat mari bătăi de cap echipei de producţie.

Citește și: EXCLUSIV. Dan Negru,detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor. Ce spune prezentatorul

11 măști au fost gândite pentru Revelionul Starururilor 2022, iar una dintre surprize l-a avut în prim-plan pe maestrul Gheorghe Zamfir, care a acceptat invitaţia de a interpreta pentru publicul Antena 1 muzică de suflet.

Întrebat cum vedete simetria cifrelor - 2022 și 22 de ani de spectacol pentru Revelionul de la Antena 1, Dan Negru a răspuns: "Nu m-am gândit niciodata la simetria cifrelor, pentru că nu e un subiect pe care să-l stăpânesc în vreun fel. Dar cred că exista și în cifre un adevăr. Nu am simțit pandemia în programul de revelion, mai ales că am respectat absolut toate normele impuse. Măcar atât sa putem oferi câteva ore, de revelion, senzația că totul e ca înainte."

Romică Țociu și Cornel Palade, moment memorabil de roast la Revelionul lui Dan Negru. De ce au venit cei doi în platou... Cine s-a aflat sub masca Spiritului Nopții, la Revelionul lui Dan Negru 2022. Cât de greu le-a fost vedetelor să ghiceas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x