Live acumObservator 16
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

Sacrificiul

MIERCURI, JOI | ora 20.00

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 10. Ioana părăsește casa familiei Oprea, s-a descoperit adevărul despre bilet, Andrei se bate măr cu Alin.

Cel de-a zecelea episod al serialului ”Sacrificiul” a adus pus în scenă momente pline de suspans, și tensionate. Ioana a decis să părăsească familia Oprea, s-a aflat adevărul despre biletul falsificat de Lili, Andrei s-a bătut cu Alin și Ioana s-a plesnit cu Lili.

Cel de-al zecelea episod al serialului ”Sacrificiul” a pus în scenă momente pline de suspans, și tensionate. Ioana a decis să părăsească familia Oprea, s-a aflat adevărul despre biletul falsificat de Lili, Andrei s-a bătut cu Alin și Ioana s-a plesnit cu Lili.

În serialul Sacrificiul, episodul 10, Irina și Gheorghe Apetrei îl găsesc pe Relu plin de sânge, după ce a fost atacat în curtea casei.

Nea Relu a fost găsit bătut măr și plin de sânge și nu este în stare să explic cine l-a atacat sau de ce.

- "Nu am băut, nu am băut!", spune cu glasul chinuit nea Relu.

- "Păi și cine te-a bătut la noi în curte?"

Sacrificiul, episodul 10. Ioana îi dă o palmă lui Lili după ce are dovada că ea a falsificat biletul.

După ce Katia s-a îmbătat bine, Andrei a convins-o sa-i povestească adevărul din spatele misteriosului bilet care era pe aproape să o scoată pe Ioana din casă. Andrei a filamt-o în timp ce divulga totul și i-a trimis Ioanei.

"A luat biletul cu semnătura socrului, ca să vadă soacra, să o zbure din casă pe Ioana", spune Katia în stare de ebrietate.

Aceasta a avut un acces de furie și s-a dus direct la Lili pe care a plesnit-o fără a sta prea mult pe gânduri.

"Nu ai idee câte sacrificii am făcut eu pentru familia asta!", spune Ioana nervoasă.

"Aoleu, te-ai culcat cu toți?", atacă Lili.

Cele două s-au încăierat, s-au lovit, s-au trântit până când au înțeles că lucrurile se vor rezolva altfel, nu cu bătaia!

Sacrificiul, episodul 10. Ioana vrea să plece din casa familiei Oprea!

După ce Ioana a aflat durerosul adevăr că Lili a falsificat biletul cu scopul de a o alunga din casă, a decis să facă o întrunire cu toți membrii familiei. Aceștia nu păreau a fi alături de ea, doar Andrei așa că a decis să le spună că va părăsi locuința.

"Eu nu voi putea uita această glumă proastă, o să trebuiască să plec, nu vreau să o părăsesc pe Ștefania, dar...", a spus Ioana supărată.

Mai mult, Andrei i-a spus lui Lili că el a fost cel care a înregistrat-o pe Katia. Lili s-a înfuriat foarte tare și le-a spus tuturor că și ea va pleca: "Păi dacă vă bateți joc de mine, eu plec!"

Sacrificiul, episodul 10. Andrei a sărit să-l bată pe Alin după ce a jignit-o pe Ioana

În serialul Sacrificiul, episodul 10, Andrei (Denis Hanganu) a sărit să-l bată pe Alin (Alexandru Ion) după ce acesta a jignit-o pe Ioana Popescu (Oana Cârmaciu).

În stare de ebrietate fiind, Alin i-a deraanjat pe toți membrii familiei Oprea în timp ce se aflau la masă. Cu toate astea, au încercat să-i tolereze prezența, deși l-au invitat politicos să-i lasă se ia masa liniștiți.

Continuând în aceeași manieră gura a început să vorbească fără el șă să o jignească foarte tare pe Ioana. În acel moment Andrei a sărit la bătaie pentru a-l opri.

"Cu ea mă însor, uite ce aer de mama răniților are. Dacă mă însor îmi dă ceai de mușețel când o să fiu gripat. Ce proastă lasă o carieră în medicină să vină să o șteargă la fund pe fata lui tata făcută cu o țigancă. Voi credeți că sunt un papagal? Cu mine nu face nimeni nimic ce vrea, când vrea, că vă mănânc pe toți!", a spus Alin.

Sacrificiul, episodul 10. Veorica Zamfir și Elena Popescu află că sunt surori!

Deși Veorica nu voia să știe nimic din dosarul ei, Elena s-a dus și a căutat informații și despre ea. În urma căutărilor, cele două au aflat că sunt surori.

🔺 Urmărește serialul Sacrificiul difuzat la Antena 1, online, pe AntenaPlay ⏩ https://s.a1.ro/hJTlLfu. Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv!