Căutare Live

Gestul impresionant al Ionelei Prodan pentru cei patru nepoți. De pe patul de spital, artista s-a asigurat că nu o vor uita prea repede: „Le-am pus câte 30.000 de euro în cont la fiecare!”

După o viață întreagă petrecută pe scenă nu e de mirare că Ionela Prodan a strâns o avere impresionantă.  Aflată pe patul de spital, artista nu are însă grija împărţirii averii. Internată in stare gravă la Spitalul Elias, artista se luptă cu o boală groaznică, cancer pancreatic, și și-a scris deja testamentul. 

După o viață întreagă petrecută pe scenă nu e de mirare că Ionela Prodan a strâns o avere impresionantă. Aflată pe patul de spital, artista nu are însă grija împărţirii averii. Internată in stare gravă la Spitalul Elias, doamna muzicii populare românești se luptă cu o boală necruțătoare, cancer pancreatic, și și-a scris deja testamentul.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Ionela Prodan. Fetele artistei au vorbit: "S-a făcut tot ce s-a putut (...) Infecţia a doborât-o "

„Da, mi-am făcut testamentul. Prima dată l-am făcut aşa mai negândit, decât de mine. Apoi, le-am chemat pe amândouă fetele. Asta e a ta, asta e a ta. La nepoţi nu am împărţit, le-am pus bani pe numele lor şi, când vor face 18 ani, să deschidă contul. Am trei de la Ana şi una micuţă la Vegas. Am patru nepoţi. Le-am pus 30.000 de euro la fiecare”, a dezvaluit Ionela Prodan.

Pe lângă banii pentru nepoţi, fetele Ionelei Prodan au de împărţit milioane de euro. Artista are 1,4 milioane de euro doar în conturi. Cântăreața de muzică populară i-a publicat declarația de avere in octombrie 2016, cand a candidat pentru Senat, din partea PSD Covasna. Ionela Prodan avea aproximativ 1,4 milioane de euro în conturi. Dacă va da fiecarui nepot cate 30.000 de euro, înseamnă ca fetele sale, Ana si Anamaria, vor imparti restul de 1.280.000 de euro, adică 640.000 de euro de fiecare. Tot ele vor împărti cele două terenuri, un apartament si 3 vile aflate pe numele mamei lor.

Kim Kardashian, mai golașă și mai sexy ca acum nu ai mai văzut-o! Imagini demne de infarct!... Tina Turner, gata, a apus epoca ta! Halle Berry, o adevărată regină a picioarelor sexy! Actrița a reușit să întoarcă toa...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x