Căutare Live

Tu știi ce să faci ca să ai încredere în tine și să te simți sexy? Dita Von Teese, regina show-ului burlesc, a dezvăluit SECRETUL

Dita Von Teese, regina show-ului burlesc, a dezvăluit cum reușește să aibă încredere în ea însăși și să se simtă sexy, chiar și în zilele în care nu se întâmplă acest lucru în mod natural.

Dita Von Teese, regina show-ului burlesc, a dezvăluit cum reușește să aibă încredere în ea însăși și să se simtă sexy, chiar și în zilele în care nu se întâmplă acest lucru în mod natural.

„În loc să mă uit în oglindă și să îmi spun ce nu îmi place în legătură cu corpul meu, aleg să mă simt recunoscătoare că îmi pot folosi corpul. În loc să mă gândesc că nu vreau să fac exerciții fizice astăzi, deoarece îmi este greu sau sunt obosită, mă gândesc la cât de norocoasă sunt că pot merge la o plimbare sau la un curs de dans. Încerc să înlocuiesc toate gîndurile negative cu un sentiment de recunoștință pentru ceea ce pot să fac în fiecare zi”, a spus artista.

„Încrederea în sine este ca vremea – uneori te simți extraordinar de bine, iar alteori nu. Așa se întâmplă pentru toată lumea. Nu cred că vei găsi vreun model care să nu se uite la un moment dat în oglindă și să gândească: 'Ce mi s-a întâmplat astăzi?'”, a adăugat ea.

Dita Von Teese a mai spus că există și foarte multe persoane extreme de atrăgătoare cărora nu le place întotdeauna felul în care arată.

„Trebuie să acceptăm că de cele mai multe ori credem că arătăm mai rău decât arătăm, de fapt. Multe dintre persoanele foarte atrăgătoare pe care le cunosc sunt așa. Sigur că sunt persoane care au impresia că sunt extraordinare tot timpul, dare u am tendința să nu mă împirtenesc foarte mult cu astfel de oameni”, a spus ea.

Dansatoarea a adăugat că pentru ea, există lucruri simple care îi dau încredere, atât pe scenă, cât și în viața de zi cu zi.

„Știu că există lucruri care mă fac să mă simt încrezătoare în mine însămi. Atunci când urc pe scenă, îmi oferă încredere în mine lumina de acolo, toate detaliile care alcătuiesc o iluzie și o atmosferă de spectacol. Într-o zi normală, tot ce port este ruj roșu și puțină pudră și îmi prind părul la spate. Nu mă îngrijorez atât de mult pentru felul în care arăt, pentru că sunt o femeie de afaceri, sunt ocupată în fiecare zi. Însă, acele două lucruri simple îmi dau încredere”, a dezvăluit ea.

„Dacă îți place să porți ruj roșu, iar acest lucru îți dă stare de bine, atunci poartă-l. Poți să îl porți în fiecare zi. Nu trebuie să mergi la o petrecere, poți să îl porți și când mergi la cumpărături. Trebuie spar să observi care sunt acele lucruri care ți se potrivesc și să le folosești în avantajul tău”, a sfătuit artista.

Ea a mai spus că nu petrece mult timp pentru înfrumusețare în fiecare zi și că se ferește să consume zahăr, cafeină ori alimente care îi fac rău.

„Nu petrec mult timp pentru înfrumusețare în fiecare zi. Îmi place, însă, să fac exerciții fizice, pentru că asta îmi dă energie pentru acea zi. În plus, mănânc bine, pentru am observat că îmi face rău consumul exagerat de zahăr, cafeină ori alimente care îmi supără stomacul”, a mai dezvăluit ea.

Sfâșietor! La un an de la moartea Denisei Răducu, sora ei spune TOTUL! Ce s-a întâmplat cu artista înainte să moară: &qu... O, Doamne! Cum a descoperit Denisa că este bolnavă: "Se trata de răceală. A primit un telefon și i-au zis că are do...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x