Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

12 lucruri inedite despre Halle Berry. Cum arată vedeta la 53 de ani. Galerie foto

Halle Berry este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Află câteva lucruri inedite despre Halle Berry chiar de ziua ei.

Halle Berry este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Află câteva lucruri inedite despre Halle Berry chiar de ziua ei.

Astăzi, 14 august, Halle Berry împlinește 53 de ani. Frumoasa actriță de la Hollywood a câștigat în 2002 Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru performanța sa din filmul Monster's Ball, până în prezent fiind prima și unica femeie de origine afro-americană care a câștigat premiul Oscar pentru rolul principal. Iată câteva lucruri neștiute despre Halle Berry.

12 lucruri inedite despre Halle Berry

- Halle Maria Berry s-a născut in 1966 pe 14 august în Cleveland, statul Ohio, SUA având ca părinți pe Jerome Berry, un american cu origini africane ce a construit și întemeiat un spital și ca mamă pe Judith Berry, soră /asistentă medicală de origine caucaziană.

-Halle Berry este o actriță americană și fost fotomodel.

- Are o soră mai mare, Heidi care este asistent de regie.

- Prima apariție pe scenă este la vârsta de 17 ani când participă la un concurs de frumusețe" Miss Teen All-American Pageant",uluind spectatorii prin frumusețea și senzualitatea sa.

- Un an mai târziu, în 1986 ocupă locul întâi la Concursul "The Miss USA Pageant ", și devine un binecunoscut manechin devenind simbolul unei feminități distinse.

- Actrița distinsă cu premiul Globul de Aur, a putut fi văzută de curând în filmul de succes X-Men, unde a interpretat personajul ’Storm’. Cel mai recent, Barry a fost interpreta principală a filmului realizat de HBO, Introducing Dorothy Dandridge la care a lucrat și în calitate de producător executiv. Pentru acest film ea a fost distinsă cu premiile Emmy, Globul de Aur, Screen Actors Guild (SAG) și trei premii NAACP Image, inclusiv Entertainer of the Year.

-În anul 1998, drept răsplată pentru realizările ei ca actriță, Fundația Harvard de la Universitatea Harvard i-a acordat titlul de Cultural Artist of the Year.

- Berry își continuă în paralel activitatea de purtător de cuvânt al companiei Revlon.

- Ea este una din cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood.

- Actrița a fost recompensată cu o stea pentru filmele sale, situată în partea de nord, aria 6800, pe Bulevardul Walk of Fame din Hollywood.

- Ea a primit distincția Sexiest Woman Alive de la revista Esquire.

-Halle Berry a jucat în filme precum John Wick: Chapter 3 (2019), Kidnap (2017), Kings (2017), Ecxtant (2014), Tulia (2014), X-Men: Days of Future Past (2014), Shoe Addicts Anonymous (2013), Perfect Stranger (2007), The Call (2013), Close Up (2011), Frankie and Alice (2010), Things We Lost in the Fire (2007), Robots (2005), Their Eyes Were Watching God (2005), X-Men: The Last Stand (2006) și multe altele.

Citește și:

11 lucruri neștiute despre Fidel Castro. De la El Lidero Maximo la El Amor Cubano

13 lucruri inedite despre Melanie Griffith. Cum arată actrița la 62 de ani

Sursă foto: instagram.com @halleberry

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro