Adrian Minune a fost jefuit! Artistul face un apel public și oferă o recompensă substanţială

Adrian Minune a fost jefuit! Artistul face un apel public după ce i-a fost furat un obiect preţios, din maşină. Ba chiar oferă o recompensă substanţială.

Adrian Minune apel public. A fost jefuit

„Fac un live pentru a recupera un instrument care ni s-a furat acum, aici, din mașină. Suntem în Italia. Cine se află pe aici și poate să dea câteva telefoane pentru a ni se aduce instrumentul înapoi, și bineînțeles că plătim. Fiecare are meseria lui și fiecare muncim pentru câte ceva.”, spune Adrian Minune într-un live pe internet.

Artistul povestește că mirobuzul a fost spart și li s-a furat clarinetul. Situația a fost extrem de dificilă pentru că în acea seară Adrian Minune și formația sa aveau de onorat un eveniment.

„Să mă sune personal. Eu plătesc recompensa, doar să li se dea clarinetul înapoi”, spune Adrian Minune.

Artistul a mai povestit că o dubă neagră, în care se aflau câteva persoane mascate, a oprit și le-a furat clarinetul în timp ce ei se aflau în hotel.

Sursa: Antena Stars

Citește și: Karmen Minune și soțul ei fac primele declarații despre despărțire. Bogdan Căplescu: „Eu am rugat-o să arhiveze pozele cu noi”

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri