Live acumObservator 16 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Ana Morodan, cu bustul la vedere! Contesa Digitală, dezvăluiri tulburătoare! „Am crezut că dau foc la cartier”

Ana Morodan, îmbrăcată într-o rochie de seară ce îi punea în valoare bustul, a făcut dezvăluiri tulburătoare despre cea mai neagră perioadă din viața ei, dar și despre cum a reușit să se recupereze.

„Am avut anxietate severă, atacuri de panică, burn-out… Mi-a venit să vând tot și să mă mut într-o casă la munte… Am crezut că dau foc la cartier… Am trecut prin diferite stări, ca orice antreprenor când ajunge la burn-out”, a spus ea.

Recuperarea a ținut de propria persoană, de propria voință, potrivit Anei Morodan.

„Eu sunt un om vessel și super pozitiv de felul meu și mi-am dorit foarte mult să trec peste chestia asta și cu disciplină și foarte multă informație am trecut peste asta. Plus că îmi era dor să râd și să mă bucur de viață.

Nu am fost învățată de nimeni să tratez lucrurile așa, dar m-am format așa, pentru că atunci când începi să te încarci cu foarte multă energie negativă îți ia dintr-o energie constructivă.

Plus că eu nu înțeleg de ce ar trebui să țin cont de părerea unor oameni care nu înseamnă nimic pentru mine”, a mai spus Ana Morodan, fostă concurentă la „Asia Express”.

Recomandari