Căutare Live

Anda Călin, primele declarații despre separarea de Liviu Vârciu! A dezvăluit ce a dus la despărțire: ”Ajunsesem să plâng din orice...”

Au trecut mai bine de o lună de zile de când Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, iar acum aceasta a vorbit despre motivele care au dus la separare. 

Au trecut mai bine de o lună de zile de când Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit, iar acum aceasta a vorbit despre motivele care au dus la separare.

„Am avut multe momente în care am cedat şi este normal că până la urmă nimeni nu este de gheaţă! Eu ajunsesem să plâng din orice… am avut multe momente în care am plâns. Dar viaţa merge înainte până la urmă, nu poţi să te împiedici de orice obstacol care există! Nu am nimic să îmi reproşez, tot ce s-a întâmplat m-a adus în punctul în care sunt acum şi sunt ceea ce sunt acum! Orice lovitură m-a ajutat! Nu consider că am să îmi reproşez ceva nici mie, nici altcuiva. Nu!”, a spus Anda Călin, conform Antena Stars.

Totuși, ea a recunoscut că relația cu Liviu Vârciu a fost una frumoasă la început, altfel nu și-ar fi dorit un copil.

„Viaţa mea sentimentală cu Liviu a fost una foarte bună altfel nu ne-am fi dorit un copil împreună! Noi ne-am dorit acest copil, nu a fost o întâmplare! Din punct de vedere sentimental această relaţie m-a împlinit! Nu ştiu, poate că faptul că era tot timpul plecat de acasă şi eu eram singură cu fata, nu mă ajuta nimeni… poate ne-a îndepărtat chestia asta! Am început să avem opinii diferite. Şi când vezi că nu mai merge e mai bine să continui separat. Din trecutul meu cu Liviu am învăţat că trebuie să ai răbdare şi lucrurile se vor aşeza cum este cel mai bine pentru tine”, a mai povestit Anda Călin pentru Antena Stars.

Anunțul neașteptat despre fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu: ”Are nevoie de operație urgentă. Încercăm din ... Vestea care a LOVIT Hollywoodul! Este DOLIU! O actriță superbă care a jucat alături de Bing Crosby și Greta Garbo a muri...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri