Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Andreea Bălan, primele imagini de la filmările noului sezon Te cunosc de undeva. Ipostaza în care s-a filmat

Andreea Bălan este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară și una dintre vedetele pe care fanii le îndrăgesc foarte mult.

Andreea Bălan, imagine de la filmările noului sezon Te cunosc de undeva

Instagram

Recent, aceasta a publicat pe contul de Instagram un material video în care apare cu cea mai recență ținută purtată la filmările noului sezon Te cunosc de undeva.

Andreea poartă o rochie cu decolteu adânc, lungă, dar care îi pune silueta în evidență. Bijuteriile accesorizează și ele perfect ținuta artistei, iar cei care au văzut imaginile sunt mai mult decât încântați de ceea ce le-a oferit jurata Te cunosc de undeva.

Zilele acestea și Mirela Vaida a publicat imagini de la filmările noului sezon, unde va avea rolul de concurentă. Andreea Bălan a revenit la filmări după ce în perioada sărbătorilor s-a relaxat în familie, alături de cele mai dragi persoane din viața sa.De Crăciun, frumoasa artistă și micuțele ei au petrecut alături de nașii Clarei, Aurelian Temișan și Monica Davidescu, dar și de fiica acestora. Cei șase membrii au făcut o fotografie memorabilă lângă bradul de Crăciun, fiind zâmbăreți și veseli.

Andreea a petrecut Revelionul cu colega ei de trupă, Andreea Antonescu și o altă prietenă apropiată de-a lor. Andreea Bălan a purtat o rochie scurtă, argintie, în care a strălucit de veselie. Alături de ea, Andreea Antonescu a purtat o rochie roșie cu un decolteu adânc care i-a pus bustul voluptos în valoare.

Cine sunt vedetele de la Te cunosc de undeva! 2021

11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului.

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Așadar, în cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Recomandari