Căutare Live

Burlăcița Andreea Mantea a dezvăluit cum arată bărbatul ideal pentru ea. Surpriză: ESTE ROMÂN!!!

Burlăcița este una dintre cele mai dorite femei din România și nici nu este de mirare, cu așa forme provocatoare.

Burlăcița este una dintre cele mai dorite femei din România și nici nu este de mirare, cu așa forme provocatoare.

Însă, deși are mare succes la bărbați, Andreea Mantea își dorește să întâlnească marea dragoste. Recent, bruneta a acordat un interviul în cadrul emisiunii "Răi da' buni" de la Antena Stars, unde a dezvăluit câteva detalii picante din viața sa.

Contrar aparențelor, Andreea este o persoană familistă, ce visează să-și petreacă weekendurile acasă, în brațele persoanei iubite. Iar despre idealul de frumusețe în materie de barbați, Andreea a mărturisit că a dat un nume. Și ce credeți? Este român și se numește... Mircea Radu!

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Credeai că numai femeile pot? Uite cei mai sexy bărbați de la Hollywood în TRICOURI UDE!...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri